Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Intenzivní rubínově červená s červenými tóny. Jemná a sametová, projevující dobrou vyváženost mezi kyselinami a elegantními tříslovinami, s organoleptickou stálostí.
Hrozny se sklízí ručně koncem října a roční produkce se pohybuje kolem 26 000 lahví. Vyznačuje se sytě červenou barvou s lehkým odstínem do fialova, intenzivní vůní lesních plodů a koření a příjemně vyváženou, dlouhou a plnou chutí. Výborně se hodí k…
Stohovatelný prezentační stojan na víno se skládá ze tří základních částí.
Konzervační vosky,mikrokrystalické vosky impregnační,mikrokrystalické vosky obalové a laminační.
Náš penzion disponuje dvoulůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji s možnostmi přistýlky, se sociálním zařízení a TV. Parkovat je možné přímo před penzionem, nebo v zahradě. Pro větší skupiny zajišťujeme ubytování v okolí do pěti minut chůze.
Elegantní balení v podobě plechové dózy. Z každého z deseti velkých sáčků připravíte celou konvici svého oblíbeného čaje. V nabídce v osmi chutích a vůních.
Příjemná žlutá barva. Intenzivní vůně, příjemné ovocné aroma. Tělnatá chuť připomínající zralou hrušku v ústech. Dlouhá dochuť. Doporučováno k těstovinám a výrazně ochuceným pokrmům.
Krásné červené víno vyrobené z odrůdy Gaglioppo. Réva roste na jílovité půdě v nadmořské výšce od 50 do 100 m. Hrozny se sklízí ručně v půběhu prvních říjnových dnů. Zrání probíhá v nerezových tancích s krátkým pobytem na sudu. Doporučená teplota pro…
Vinná réva roste na jílovité půdě v nadmořské výšce od 50 do 100 m. Hrozny se sklízí ručně první týden v říjnu. Vyznačuje se barvou typickou pro růže z Ciró, delikátně květinovou vůní a příjemně harmonickou chutí.Výborně se hodí k rybím pokrmům, k bí…
Výjimečné bílé víno vyrobené z typické odrůdy regionu, réva se pěstuje na jílovito-vápanitém podloží v nadmořské výšce od 200 do 300 m. Maximálně vyzrálé hrozny se sklízí ručně až koncem října. Víno zraje 2 měsíce v sudech z francouzského dubu a poté…
Hrozny se sklízí ručně poslední týden v září. Vyznačuje se slámově žlutou barvou se zelenými odlesky, lehkou květinovou vůní a příjemně ovocnou chutí. Výborně se hodí k pokrmům z ryb, korýšů a mořských plodů. Doporučená teplota pro podávání je 8-10°C…