Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Měkký a suchý sýr, který má lehce nasládlou chuť. Lze ji využít do slaných i sladkých pokrmů. Má velmi malý obsah tuku a je podobný našemu tvarohu. Používá se na přípravu různých omáček, k těstovinám, pro přípravu dezertů.
Vhodné k bílému masu, rybám, plodům moře doprovázené lehkými smetanovými omáčkami.
Vhodné k těžším pokrmům, k červenému i bílému masu. Oceněno na veletrhu ProWein 2010.
Velká koncentrace husté a atraktivní třísloviny, zvýrazňující rysy višňové a malinové marmelády, udržuje pevnou strukturu se zakulacenou tříslovinou.
Vhodné k těžším pokrmům, k červenému i bílému masu.
Měkký sýr vyrobený z takzvaného točeného tvarohu. Originální mozzarela se vyrábí z buvolího mléka, má sněhobílou barvu a velmi tenkou lesklou kůru. Struktura mladého sýra je pružná. Jak sýr zraje, je čím dál víc měkčí a zintenzivňuje se jeho chuť.
Opravdový zážitek. Jemný sýr s chutí alpských bylin. Tento sýr zraje minimálně 6 měsíců, proto, aby se rozvinula jeho plná chuť. Na Diabolo Gourmet si pochutnáte v různých pokrmech. Je vhodný do salátů nebo si jej můžete dát samotný. Polotvrdý sýr,v…
Zastupujeme na českém a slovenském trhu celou řadu známých nezávislých značek. Podle potřeb, zvolené strategie a společného záměru s vlastníkem značky pokrýváme všechny aspekty přítomnosti značky na domácím trhu.
Červené polosuché víno, má tmavě rubínovou barvu, harmonickou chuť s vyzrálými sametovými tóny a výrazný odrůdový buket.