Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Je to vysoce kvalitní, dezertní červené sladké víno (pozdní sběr). Dezertní víno Kagor je vyrobeno z vybraných druhů odrůdy Cabernet-Sauvignon. Obsahuje 16% alk. a 160 g/dm3 cukru. Víno má temnou granátovou barvu, vůně přezrálého ovoce přechází do ko…
Poznávací zájezd do Maďarska s pobytem v termálních lázních a wellness. Maďarská step "puszta", termály, tokajské víno a maďarská gastronomie, to vše v poznávacím zájezdě s každodenním koupáním v termálních lázních Maďarska . Maďarsko není…
Dřevěná domácí vinotéka z masivu teaku, regál na víno pro 12 lahví, barva natural přírodní. Velikost domácí vinotéky šířka 48cm. Ideální pro uskladnění vína doma, kvalitní masivní tropické teakové dřevo zaručuje dlouhou životnost domácí vinotéky.
Víno oranžovo růžové barvy, s příjemnou cabernetovou vůní. Chuť je svěží, připomíná plody černého rybízu.
Červené suché víno, má tmavě rubínovou barvu, harmonickou chuť s vyzrálými sametovými tóny a výrazný odrůdový buket.
Vína této odrůdy se mohou vyrabět dvojím způsobem (bez nakvášní - jako bíla vína nebo s nakvášením rmutu - jako červaná).
Je harmonie pečlivé vinařské práce, tradiční výroby a vybraného vína – pěstících dovedností. Plnost, zralost a zvláštní kouzlo, odvozené z pečlivě vybraných hroznů správné velikosti, barvy a hladiny kyselosti, odděluje Refošk od jiných vín.
Intenzivní rubínově červená s červenými tóny. Jemná a sametová, projevující dobrou vyváženost mezi kyselinami a elegantními tříslovinami, s organoleptickou stálostí.
Barva je světle i tmavě rubínová s fialovými záblesky. Vůně jsou v mladém víně travnaté, které se při zrání vína mění na ostružinové. Chuť bývá vtrdší, s čerstvou kyselinou a vyššími tříslovinami, kořenitá a ovocná.
U vín z dobře vyzrálých hroznů se setkáváme s tmavě granátovou barvou a ovocnou vůní peckovitého ovoce, u zralých vín s tóny borůvek, případně také povidel. Chuť bývá plná, harmonická, po vyzrání na sudech a na lahvích hebká chuť zralé třísloviny.
Refošk je výborný společník k vydatným masitým pokrmům, především k domácímu prosciutto a jiným přírodně sušeným nebo uzeným masným výrobkům.