Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Bílé polosuché víno, má světle žlutou slámovou barvu, jemnou , vyváženou chuť, doplněnou příjemnou vůní černého rybízu a citrusových plodů.
Nádherné víno a špičkový produkt vinařství z odrůdy Magliocco z nadmořské výšky do 300 m. Hrozny se sklízí výhradně ručně až koncem října. Po tradiční fermentaci s macerací 15-20 dní probíhá zrání 12 měsíců na sudu z francouzského dubu a poté 4 měsíc…
Červené suché víno, má granátovou barvu, typickou vůni černého rybízu, plnou harmonickou chuť a výrazný odrůdový buket.
Od konce devadesátých let jsme podnikali pravidelné cesty do jižní Francie, zejména do kraje Provence. Objevovali jsme rozličné domény, seznamovali se s malými i většími vinařstvími, ochutnávali stovky vzorků, povídali si s vinaři.
Prosklené nápojové skříně jsou určeny pro uchování a prezentaci všech druhů vín a nápojů.
Prosklené nápojové skříně jsou určeny pro uchování a prezentaci všech druhů vín a nápojů při odstupňovaných teplotách v jednotlivých policích.
Výrazná vůně vína je po lesních jahodách a chuť vína, která také připomíná lesní jahody je lehká a aromatická.
Krásný představitel dezertních-slámových vín z jižní Itálie. Odrůda révy Greco bianco se pěstuje od 50 do 100 m nadmořské výšky na vápenito-jílovité půdě. Hrozny se sklízí ručně v polovině října a potom se nechávají sušit na proutěném pletivu na slun…
Složení: pomerančová kůra, kousky skořice, hřebíček, celý kardamon, příprava: 1 láhev červeného vína, šťáva z 1/2 citronu, 3 polévkové lžíce cukru, 2-3 pol.lžíce kořenící směsi. Dejte všechny přísady dohromady do hrnce a pomalu zahřívejte. Nevařte! N…
Při výrobě červeného vína dbají na co nejšetrnější průběh zpracování. Ruční sběr, lisování v moderním pneumaickém lisu, odkalení moštu, u červených vín po prokvašení a vylisování provádíme jablečnomléčnou fermentaci a následně je necháváme zrát v dře…