Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Kompletní vybavení gastronomických provozů. Nerezová zařízení, technologie kuchyně, přeprava a výdej jídel, vybavení pizzerií, myčky na nádobí a skla, kuchařské náčiní, kompletní vybavení inventářem pro bar, kuchyň i obsluhu, sklo, porcelán, kerami…
Dávkovací zařízení se zabudovaným průtokoměrem. Manuální výdej nebo výdej s předvolbou. Dali jsme si za úkol najít nové řešení, které splňuje požadavky uživatelů na automatický výdej.
Odvzdušňovací ventil v základní výbavě. Po zmáčknutí spouště vydá 1 cm3, pro další výdej nutné opět zmačknout. Vhodné pro aplikace, kde je nutné přesná dávka.
Systém byl vyvinut pro snadnou integraci a standardně poskytuje výkony, k nimž je běžně třeba mnohem nákladnějších systémů. Základní modul umožňuje výdej 12 produktů.
Kapacita 3 x GN 1/1; Nástřikové vyvíjení páry; Příkon: 3, 4 kW; Napájení: 230 V/ 50 Hz; ŠxHxV: 750x782x468 mm.
Lehký provoz; Průměr nože 220 mm - hladký nůž; šikmý stůl; Tloušťka řezu: 0-16 mm; Pohon - řemenový; Příkon: 150 W.
Balení = 100 kusů tablet; Tablety pro čištění konvektomatů Rational; Tableta mycí Rational.
Napětí 230 V; Dávkovač oplachu; Koš 350x350 mm; Celkový příkon 2, 71 kW; ŠxHxV: 430x495x630 mm.
Obsah: 50 litrů; 1 x vana pr. 400 mm; Příkon: 9 kW; Napětí: 400 V; Elektrický kotel ME7PI.
Vodní lázeň pro GN 1/1 - hloubka 150 mm; elektrická; Příkon: 700 W; Napětí: 230 V; Vodní lázeň GN 1/1 hloubka 150 mm.
Jeden válec vodorovně; Průměr pizzy: 14 - 34 cm; Hmotnost pizzy: 80 - 400 g; Napětí: 230 V; Příkon: 0, 33 kW.
Komora: 4 x pizza 32 cm; Napětí: 400 V/3N; Příkon: 5, 6 kW; Rozměr (ŠxHxV): 950x890x390 mm; Regulace tepoty: do 450°C.
Objem: 86 l; 2 x dveře, ŠxHxV: 43x43x98 cm; Příkon: 164 W; 2 x zámek; Osvětlení LED; Prac. teplota: +2°C až +12°C.
Popis: Kotlík elektrický na polévku 10 l - model v provedení bain-marie s nerez nádobou, odnímatelný.