Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Naše společnost dodává chemické sloučeniny pro výrobu, vývoj a výzkum. Sortiment firmy je velmi široký od některých základnich chemických surovin, přes potravinářské a krmivářské přísady po organické intermediáty, čisté a speciální chemikálie dle pož…
Malinký bochánek nepasterizovaného sýru, který vás překvapí svým velice výrazným a rafinovaně nasládlým ocáskem. Spadá do kategorie měkkých, zrajících sýrů, který je nutno nechat řádně uzrát, abychom poznali všechny jeho kvality. Vyroben z kravského …
Tento sýr je tak oblíben, že je o něm napsaná i kniha. Jeden z neznámějších sýrů vůbec. Máte možnost ochutnat legendu mezi sýry. Doporučujeme s teplou bagetkou a červené víno.
Má neobvyklý tvar, kužel nebo válec dutý v horní části. Když je mladý, struktura je pevná a zrnitá. S věkem se kůra začne porouchat a stává se hladký a krémový. Pestrobarevná kůra je výsledkem neustálého mytí, oranžové bakterie rostou na povrchu. Okr…
Vyrábí se z nepasterovaného kravského mléka. Původně byl tento sýr suchý a žluto-hnědý, ale po pár úpravách se stal měkčí a více zemitý. Na začátku jeho zrání je měkký, drobivý. Krémovější se stane v průběhu 2 až 3 týdnů. Nejlepší je v létě a na podz…
Sýr mramorovaný modrou plísní. Má výraznou kořenitou a pikantní chuť. Mírně slaný, aroma má plísňový a ovčí nádech. Výborně se hodí do omáček, jako předkrm nebo naopak dezert. Vynikající náplň do listového těsta. Patří na každou sýrovou mísu. Hodí se…
Tento sýr doporučujeme pouze konzumentům, kteří dávají přednost aromatickým dezertním sýrům. Sýr munter je hodně aromatický s lehce slaným nádechem a jemným srdíčkem.
V překladu „malé městečko“. Aromatický, ale překvapivě jemný sýr z kravského mléka. Je typický svým modrým pruhem uprostřed. Každou noc se sýr posypával popelem, aby se držel od hmyzu. Tak postupně vznikla černá linka uprostřed. Zraje 2 měsíce, polév…
Zdravý kravský sýr s ořechovou příchutí. Má měkký střed s jemnou bílou plísní na povrchu. Zraje 6 až 8 týdnů. Jemná, ořechová příchuť.
Jeden z nejstarších francouzských sýrů. Vyroben z kravského mléka s moudrou plísní. Velice jemný, rozpouští se v ústech.
Zraje ve vacích z ovčí a kozí kůže. Uchovává se ve slaném nálevu a směsy vlastní syrovátky. Obsah tuku 45 – 60%. Jeden z nejoblíbenějších sýrů Řecka. Vyroben pouze z ovčího případně kozího mléka. Sýr je drobivý, prodává se ve slaném nálevu. Vhodný d…
Vysoce kvalitní ovčí sýr manchego se vyznačuje svou bohatou, krémovou, výraznou až lehce kořeněnou chutí. Z oblasti La Mancha ve Španělsku. Vyrábí se z tradičních receptur.