Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Čistící prostředek pro výrobníky ledu zn. Scotsman. Jedná se o odvápňovací prostředek k pravidelnému čištění vodních cest.
Konvektomat je univerzální gastro zařízení, jenž se používá pro přípravu většiny pokrmů. Konvektomat nahradí mnoho kuchyňských zařízení; lze v něm vařit, péci, smažit, dusit, grilovat, zchlazovat, ohřívat veškeré pokrmy při zachování zdravých látek.
Mrazící skříň pro gastronomické provozy s digitálním termometrem, možnost změny otvírání dveří, v zadní části skříně jsou kolečka, ve přední části nastavitelné nožičky.
Energetická třída A, spotřeba den 0,55 kWh, spotřeba rok 201 kWh, celkový hrubý objem 100 litrů.
Optimální krémová pěna pressa, provedení jedno / dvouskupinové, vývod páry Atlantic I - 1x, jeden vývod horké vody.
Provedení nerezové, rozměr včetně ovládání (postranní regulace), v balení přiloženy trysky na zemní plyn.
Termoelektrické chlazení je zcela ekologické. Nepoužívá žádné chladící kapaliny a další plyny běžně používané v chladících systémech.
Po uvaření lze jídlo, které se okamžitě nepodává, uchovávat při výdejní teplotě v udržovací skříni. Přesné nastavení teploty a stupně vlhkosti zaručí neměnnou kvalitu a chuť pokrmu po celou dobu až do okamžiku výdeje.
Plynule nastavitelný stupeň mletí, šetrné mletí zrn pro uchování výrazného aroma, libovolně nastavitelné množství kávy, příp. doba mletí.
Termoelektrická, chladící teplota horní zóny 7°C - 12°C, dvě teplotní zony, hladící teplota dolní zóny 12°C - 18°C.