Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Světle žlutý sýr s jemnou máslovou chutí. Jeho chuť je svěží a kyselá jako podmáslí. Díky své pružné konzistenci se rozpouští na jazyku.
Jeho chuť je plná, svěží a lehce kyselá. Je pevný na skus. Známka silně zrajícího sýru je již patrná. Ideální na pizzu a grilování. Vhodný k lehkým červeným vínům.
Soudečková ložiska mají 2 řady soudečků na vnitřním kroužku vnější kroužek bez přírub, zaoblený to tvaru dle soudečků. To jim umožňuje atraktivní kombinaci konstrukčních vlastností, čímž se stávají nenahraditelná pro mnoho důležitých aplikací.
Jemný sýr s oříškovou chutí, květinovou a pikantní vůní. Má snížený obsah tuku.
Jemný sýr s nízkým obsahem tuku a přitom s plnou a smetanovou chutí. Hodí se do salátů. Díky své pružné konzistenci se rozpouští na jazyku.
To co je na podzim beaujolais, to je na přelomu jara a léta sýr z jarní trávy – tedy sýr vyrobený z mléka krav, které se pásly na rozkvetlých jarních loukách. Mezi takové patří i limitovananá edice tohoto sýru.
Pravý švýcarský o hmotnosti od 60 do 130 kg s průměrem až 1 metr. Kůra vyzrálého sýra je světle žlutá, hladká a čistá. Na řezu upoutají oka dosahující velikosti vlašského ořechu.
Nabízíme podstavné sklo pod kamna, sklo čiré - zbarvené do bronzova, kalené.
Nejstarší Švýcarský sýr. Velice lehko stravitelný, plnotučný sýr s velkým obsahem bílkovin. Produkuje se z plnotučného, nepasterizovaného kravského mléka. Má plnou chuť, ale je velice jemný. Dobře se rozpouští a je dobrý do těstovin a rýže.
Nabízíme sklo pod pod krbová kamna segmentový portál velký 1200x1000 mm, radius R750 mm, tl. skla 6mm, kalené.
Vedle kuličkových a válečkových ložisek nabízí Brammer také kompletní sortiment kluzných ložisek, v kombinaci různých materiálů. V nabídce jsou i kluzná pouzdra, včetně přírubového provedení a také opěrné podložky.
Nabízíme sklo pod krbová kamna portál 1100x1100mm, tloušťka 6mm, kalené.
Měkký krémový sýr s vydatnou chutí a vůní ve zlatavé kůře. V překladu „Svatý Kryštof“. Je typický svou jemnou chutí, rozpouští se v ústech. Zraje tradičním způsobem. Během doby zrání se rozvíjí jeho typická ovocná chuť.