Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Instalatérské a topenářské práce na klíč.Servis a čištění kotlů na plyn a pevná paliva.Rozvod plynu.Servis plynových kotlů. Provádíme servis plynových kotlů různých výrobců. Kromě servisu zabezpečujeme také pravidelné i mimořádné revize kotlů a samo…
Pomáháme svým zákazníkům v oblasti informačních systémů již od správného nezávislého výběru informačního systému, přes jeho zavedení, zaškolení pracovníků až po jeho udržování.
Dodáváme projekční techniku včetně veškerých kabeláží, instalačních a montážních prací a zaškolení.
Elektrické sklokeramické plotny a kontaktní grily jsou vyrobeny z nerezové oceli. Kontaktní plochy jsou zhotoveny ze sklokeramického materiálu.
Pro podávání specialit jsou určeny nízkoteplotní trouby a tlakové udírny. Pro šetrné a dlouhotrvající pečení při nízkých teplotách sálavým teplem jsou vhodné trouby Caldolux.
Lávové grily jsou určené pro grilování a vyrobeny jsou z nerezové oceli. Na dvou typech roštů, které mají nastavitelný sklon, je možné snadno připravovat potraviny.
Pro provozy rychlého občerstvení nebo pro doplňkový sortiment jsou určeny plotny na palačinky. Tato zařízení jsou vybavena plotnou o průměru 350 nebo 400 mm, regulací teploty 50 až 190°C, nebo 50 až 300°C.
Sporáky jsou tradiční velkokuchyňská zařízení používaná k tepelné přípravě pokrmů, především k přípravě polévek, omáček, některých druhů mas či k přípravě zeleniny a příloh v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotn…
Elektrické fritézy s vodním filtrem umožňují fritování různých potravin bez vzájemného ovlivňování chutí a vůní. Nedochází zde k přepalování zbytků, značně se prodlužuje "životnost" oleje. Znečištěnou vodu lze odpustit na konci směny.
Modulové fritézy jsou dodávány v elektrickém a plynovém provedení. Lze je kombinovat s další modulovou technikou stejných rozměrů a vzhledu do varných linek. Modulové výrobky jsou určeny pro vyšší zátěž a jsou lépe zpracovány než stolní spotřebiče.
Grilovací plotny nacházejí časté použití především v gastronomických zařízeních typu restaurace, hotelu, rychlého občerstvení apod.
Vařiče těstovin jsou pro větší nebo specializované provozy nezbytným vybavením. Konstrukcí jsou podobné fritézám, ale nosným mediem přenosu tepla je voda.