Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Pro malé stravovací provozy i pro velké provozovny a výrobny jsou důležitým vybavením krouhače zeleniny. Jejich výkon je teoreticky od 100 kg/hod až do 900 kg/hod.
Nabízíme rajčata, mrkev a kořenová zelenina, cibule a česnek, okurky, papriky, kedlubny, dýně, cuketa a lilek, fazole a hrášek, brambory, listovou zelenina, květák, brokolici a další.
Sporáky jsou tradiční velkokuchyňská zařízení používaná k tepelné přípravě pokrmů, především k přípravě polévek, omáček, některých druhů mas či k přípravě zeleniny a příloh v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotn…
Chlazené stoly se používají k uschovaní zeleniny a masa, Provedení hloubky stolu 600, 700 a 800 mm, provedení s dvířky, zásuvkami nebo prosklené dvířka , chladící kompresorvá jednotka včetně výparníku umístěna mimo chlazenou komoru, tlakově vstřikova…
Nabízíme projekt, dodávku, montáž a servis gastrozařízení pro školní jídelny, restaurace, hotely, penziony, závodní stravování, nemocnice, cukrárny, bufety a jiné gastronomické provozy včetně dodávky drobného inventáře, chlazení, vzduchotechniky a in…
Nabízíme krmivo, výrobky a další produkty pro farmáře - krmnou řepu, sazenice zeleniny, biobrikety, oves, pšenice, čistý koňský hnůj, krmný ječmen.