Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Jeden z nejlepších sýrů svého druhu na světě. Měkký slámově bílý sýr s modrou plísní. Má krémovou a vláčnou strukturu s výraznou chutí a nezapomenutelnou vůní. Piccante – intenzivnější.
Měkký a suchý sýr, který má lehce nasládlou chuť. Lze ji využít do slaných i sladkých pokrmů. Má velmi malý obsah tuku a je podobný našemu tvarohu. Používá se na přípravu různých omáček, k těstovinám, pro přípravu dezertů.
V malebném starobylém městě Perugia se koná každoročně koncem října v historickém centru velký festival čokolády – Eurochocolat, který slibuje skutečně skvělé zážitky všem milovníkům sladkostí. Vedle nákupu a ochutnávek kvalitních čokolád se lze také…
Měkký sýr vyrobený z takzvaného točeného tvarohu. Originální mozzarela se vyrábí z buvolího mléka, má sněhobílou barvu a velmi tenkou lesklou kůru. Struktura mladého sýra je pružná. Jak sýr zraje, je čím dál víc měkčí a zintenzivňuje se jeho chuť.
Koberce nakupujeme v zemích, kde se koberce od věků dávno minulých vázaly a lidé, k jejichž civilizaci koberce patří, jsou na ně patřičně hrdí. Pravé ručně vázané koberce jsou nejstarším artefaktem užitého umění a lidé se vztahem ke krásnu dávají pře…
Koberce nakupujeme v zemích, kde se koberce od věků dávno minulých vázaly a lidé, k jejichž civilizaci koberce patří, jsou na ně patřičně hrdí. Pravé ručně vázané koberce jsou nejstarším artefaktem užitého umění a lidé se vztahem ke krásnu dávají pře…
Opravdový zážitek. Jemný sýr s chutí alpských bylin. Tento sýr zraje minimálně 6 měsíců, proto, aby se rozvinula jeho plná chuť. Na Diabolo Gourmet si pochutnáte v různých pokrmech. Je vhodný do salátů nebo si jej můžete dát samotný. Polotvrdý sýr,v…
Měkký krémový sýr s vydatnou chutí a vůní ve zlatavé kůře. V překladu „Svatý Kryštof“. Je typický svou jemnou chutí, rozpouští se v ústech. Zraje tradičním způsobem. Během doby zrání se rozvíjí jeho typická ovocná chuť.
Jeden z nejznámějších Švýcarských sýrů. Jedná se o nepasterizovaný kravský sýr. Má velmi jemně kořeněnou chuť. V překladu jeho název znamená „Mnichova hlava“. Při servírování se sýr zvrchu ořízne. Odkrojí se z něj kůra, a to tak, jako kdyby si mnich …
Jižní cíp Itálie , to jsou kraje Kalábrie a Apulie , odlehlé a skoro exotické. V průběhu staletí se tu vystřídala řada civilizací a v některých dobách patřívaly tyto kraje k nejbohatším a nejvýznamnějším regionům Středomoří, třebaže jsou v současnost…
Pikantní sýr, vyrobený z kravského mléka. Uchovává se v bylinném slaném nálevu, jehož složení je přísně střeženo. Má jemně zlatavou barvu s malými odtvory a zlatou kůrou.