Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Kulinářsky všestranný sýr. Unikátní chuť, vhodný k obědu a všechny způsoby vaření (výtečně se rozpouští)doporučujeme na chléb, na pizzu, na řecký salát, na steak. 45% tvs. Sýry v sobě spojují unikátní chuť Holandské Goudy a Parmazánu. Zraje 4 měsíce.…
Extra zralý sýr, plné chuti. Vhodný pro kuchařské zpracování i konzumaci v původním stavu. Výtečný v polévce nebo s dobrou sklenicí vína. 45% tvs. Sýry v sobě spojují unikátní chuť Holandské Goudy a Parmazánu. Zraje 8 - 10 měsíců.
Těleso a hřídel čerpadla, oběžné kolo, víko tělesa a vypouštěcí šroub se dodávají v provedení z CrNi oceli 1.4301 a odpovídají normě DIN 24255.
Sýr s chutí na slunci zralých rajských a jemných oliv. Zralost sýru 6 týdnů.
Kořeněná kombinace jemného sýru Landana a ohnivých chilli papriček. Zralost sýru 6 týdnů.
Horizontální, jednostupňové, odstředivé spirální čerpadlo NBA je určené k čerpání vody s vyšším obsahem abrasivních látek (uhlí, škváry, popele, zeminy, písku, atd.) do velikosti zrn do 50 mm.
Pikantní chuť sýru, sýr s menším obsahem tuku (35%), zraje 20 týdnů, je ideálním doplňkem k obědu, do salátu a lehkého sýrového snacku.
Plná a bohatá chuť, sýr zraje 10 měsíců, perfektní se sklenkou výtečného červeného vína a nebo s chlebem.
Jednostupňové odstředivé horizontální čerpadlo NPB se uplatňuje v mlékárenské výrobě hlavně k čerpání mléka a tekutých mléčných výrobků.
Zralý sýr, jemné ale zřetelné chuti, zraje 4 měsíce, ideální s chlebem, v salátu a studené kuchyni. Zralost sýru 16 týdnů.
Jemný a krémový sýr, zraje 2 měsíce. Pochoutka na chlebu, v salátu a ve studené kuchyni.
Čerpací agregáty IRIS 70 jsou určeny pro nejširší okruh spotřebitelů k čerpání čisté nebo zakalené vody bez obsahu mechanických nečistot. Uplatnění nachází hlavně na chatách, při zavlažování zahrádek pomocí hadice s výstřikem nebo pomocí samočinných …