Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Čistá kakaová hmota bohatá na kakaové máslo. Nic víc, nic míň. Lahůdka pro čokoládové labužníky. Čokoláda Pralus Madagascar Criollo Organic 100% (na obrázku) získala stříbrnou medaili na Akademy of Chocolate v roce 2009.
Aromatické boby Criollo tvoří jen necelé 1 promile celosvětové sklizně kakaových bobů.
Čokoláda vyrobená z kakaových bobů z jedné konkrétní oblasti. Oblastí může být celý stát (například Madagaskar) či menší geografická oblast (např. plantáže okolo vesnice Chuao ve Venezuele).
Bonnat je jedním z mála mistrů čokolády, kteří vyrábějí mléčné čokolády s vysokým obsahem kakaa – 65%.
Francouzský mistr čokolády Bonnat byl první, kdo začal v souvislosti s čokoládou používat pojem ‚vintage‘ – známý jinak z vinařské terminologie.
Hledáte-li vhodný dárek k životnímu jubileu nebo pro významného obchodního partnera, můžete vybírat z mnoha luxusních čokoládových degustačních sad.
Prodáváte ve Vaší cukrárně samostatné pralinky? A chtěli byste něco jiného než běžnou belgickou čokoládu? Všechny ručně vyráběné pralinky dodáváme ve velkých, ekonomicky výhodných baleních.
Design čokolády je inspirován rostlinnými ornamenty z herbáře rudolfínského alchymisty. Díky tomu je gastronomický zážitek z obého i zážitkem estetickým a pohodlným.
Dodávána ve formě čokoládového prášku výborně rozpustného v horkém mléce.
Horká čokoláda v praktické formě čokoládových peciček. Stačí rozpustit v horkém mléce a pochoutka nejlepších Pařížských kaváren je připravena k servírování.
Oceněná stříbrnou medailí na mezinárodní přehlídce čokolády Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009. Dodávaná ve formě čokoládových hoblin nebo tabulkové čokolády. Připravuje se rozpuštěním v horkém mléce.
Konzerva 5ti čokoládových sardinek Michel Cluizel „Boite de 5 Sardines“ Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí.