Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Soufflini, čokoládové suflé s ovocem firmy Göttinger, jsou specializovaným cukrářským výrobkem nejvyšší úrovně určeným zejména pro hotely, restaurace a catering. Koláček s tekutou náplní je delikátním teplým desertem vyráběným v několika variantách. Soufflini jsou vyráběny bez barviv a konzervačních látek v malé manufaktuře v Rakousku. Každý typ sestává z pošírovaného čokoládového suflé s nejjemnější čokoládovou náplní na podkladě z ovoce nebo pařížského krému. Druhy: Trojí čokoláda, Pomeranč, Mango Čili, Ananas, Zázvor, Meruňka Limitovaná edice: Pečené jablko, Jablečný štrůdl, Vaječný likér Příprava: Desert ohřejeme v troubě při 180 stupních ca. 12 minut (skleničky před servírováním necháme trochu ochladnout); v mikrovlncee:10-25 vteřin (sklo musí být na omak teplé) Trvanlivost: Neotevřené při pokojové teplotě až 6 měsíců