Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Termoelektrické chlazení je zcela ekologické. Nepoužívá žádné chladící kapaliny a další plyny běžně používané v chladících systémech.
Chladící pizza nástavby/vitríny na pizzu, chlazené pizza stoly, pizza, Hnětače, hnětače na pizza těstovin atd.
Chlazení na pivo, odkapy, kompresory, redukční ventily, narážecí hlavice, stojany keramické, stojany kovové, výčepní stoly.
Zeploměry pro mrazící a chladící skříně, plášť z ušlechtilé oceli, k zavěšení nebo postavení.
Termoelektrická, chladící teplota horní zóny 7°C - 12°C, dvě teplotní zony, hladící teplota dolní zóny 12°C - 18°C.
Chladící a mrazící stoly, chladící pulty, chladící vany a zchlazovače, chladící vitríny, chlazené salátové bary, minibary, vinotéky, výrobníky a konzervátory zmrzliny
Energetická třída A, spotřeba den 0,55 kWh, spotřeba rok 201 kWh, celkový hrubý objem 100 litrů.
Regulace množství páry plynulá, doba nahřívání přibližně 10 minut, provoz nepřetržitý.
Plynule nastavitelný stupeň mletí, šetrné mletí zrn pro uchování výrazného aroma, libovolně nastavitelné množství kávy, příp. doba mletí.
K hubení hmyzu, zejména much, které mohou přenášet patogenní mikroorganizmy, se používají elektrické lapače hmyzu, do nichž jsou mouchy lákány světlem speciálních UV lamp - zářivek.
Po uvaření lze jídlo, které se okamžitě nepodává, uchovávat při výdejní teplotě v udržovací skříni. Přesné nastavení teploty a stupně vlhkosti zaručí neměnnou kvalitu a chuť pokrmu po celou dobu až do okamžiku výdeje.
Konvektomat je univerzální gastro zařízení, jenž se používá pro přípravu většiny pokrmů. Konvektomat nahradí mnoho kuchyňských zařízení; lze v něm vařit, péci, smažit, dusit, grilovat, zchlazovat, ohřívat veškeré pokrmy při zachování zdravých látek.
Umyvadlo je připevněno dvěma šrouby ke stěně (upevňovací otvory prùm. 7 mm) Spouštění vody je prováděno vychýlením kolen. páky. Součástí dodávky nejsou kotvící šrouby a sifon.