Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Možností jak získávat nového zákazníky či pečovat o ty stávající je hned několik. S výběrem toho nejvhodnějšího Vám rádi pomůžeme.
Souprava je určena pro lepení obtížně lepitelných plastických hmot. Umožňuje lepení malých domácích spotřebičů, štítků, poliček, reproduktorů, nádrží, skladovacích boxů, atd.
Kvalita spočívá zejména ve výběru kvalitních surovin a šetrnosti jejich zpracování. Kvalita je filosofií naší společnosti, proto spolupracujeme pouze s výrobci, jejichž produkty se nálepkou špičkové kvality pyšní a mají dlouholetou tradici na světové…
Příjďte si k nám vybrat do širokého sortimentu zboží a vyberte si z celé škály barev a provedení. Naše výrobky jsou v různých cenových relací. V širokém sortimentu papírnictví a kancelářských potřeb si vyberete vybavení jak pro domácí účely tak i do …
Hledáte-li vhodný dárek k životnímu jubileu nebo pro významného obchodního partnera, můžete vybírat z mnoha luxusních čokoládových degustačních sad.
Nabízíme nejširší sortiment vysoce kvalitní tabulkové čokolády na trhu. Plantážní čokolády - královská třída čokolád připravených z kakaových bobů.
Ochutnávkové sady se vzorky čokolád z různých plantáží. Některé obsahují pro zajímavost i surové kakaové boby a kakaové máslo. Krásný dárek k životnímu výročí či pro významného obchodního partnera.
Přes 200 druhů ručně vyráběných čokoládových bonbónů, pralinek a čokoládových lanýžů. V cenově dostupných dárkových bonboniérách
Čokolády speciálně dochucené takovým způsobem, aby doplňovaly chuť vybraných druhů vína, sektu či jiného ušlechtilého alkoholu (rum, whisky, koňak, grappa).
Část z nabízených tabulkových čokolád můžete zakoupit i v praktické formě malých 5ti gramových miničokoládek (tzv. napolitánek), vhodných například jako zákusek ke kávě.
Tak jak ji znají milovníci čokolády v těch nejlepších čokoládovnách, kavárnách a cukrárnách ve Fracii a Itálii. Čokoládu dodáváme ve formě čokoládových peciček, prášku nebo strouhané čokolády.
Zatímco u běžné čokolády ze supermarketu je příchuť společně s cukrem to hlavní co vnímáme, u čokolád nabízených zde tvoří příchuť jen jemný akcent podtrhující hloubku a bohatost chutí kvalitní čokolády.
Francouzský mistr čokolády Bonnat byl první, kdo začal v souvislosti s čokoládou používat pojem ‚vintage‘ – známý jinak z vinařské terminologie.