Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Nabízíme tisk a výrobu vizitek, přesně dle vašich představ. Sdělte nám Vaše představy nebo dodejte podklady a my se už o všechno postaráme.
Stolní kalendáře spojují všechny vlastnosti, které při každodenním životě potřebujete. Jsou praktické, zároveň elegantní, a to ve všech kolekcích. Naše stolní kalendáře zaručují dokonalý přehled o každodenním harmonogramu.
Bonnat je jedním z mála mistrů čokolády, kteří vyrábějí mléčné čokolády s vysokým obsahem kakaa – 65%.
Čokoláda vyrobená z kakaových bobů z jedné konkrétní oblasti. Oblastí může být celý stát (například Madagaskar) či menší geografická oblast (např. plantáže okolo vesnice Chuao ve Venezuele).
Nabízíme Vám kompletní sortiment razítek včetně příslušenství značky Colop, se kterou úzce spolupracujeme od samotného založení naší firmy. Ať už potřebujete razítko kapesních rozměrů, klasické na stůl do vaší kanceláře nebo profesionální pro náročn…
Nabízíme Vám mandle v čokoládě Michel Cluizel pražené tradiční metodou v měděných kotlech.
Prodáváte ve Vaší cukrárně samostatné pralinky? A chtěli byste něco jiného než běžnou belgickou čokoládu? Všechny ručně vyráběné pralinky dodáváme ve velkých, ekonomicky výhodných baleních.
Design čokolády je inspirován rostlinnými ornamenty z herbáře rudolfínského alchymisty. Díky tomu je gastronomický zážitek z obého i zážitkem estetickým a pohodlným.
Dodávána ve formě čokoládového prášku výborně rozpustného v horkém mléce.
Horká čokoláda v praktické formě čokoládových peciček. Stačí rozpustit v horkém mléce a pochoutka nejlepších Pařížských kaváren je připravena k servírování.
Oceněná stříbrnou medailí na mezinárodní přehlídce čokolády Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009. Dodávaná ve formě čokoládových hoblin nebo tabulkové čokolády. Připravuje se rozpuštěním v horkém mléce.
Konzerva 5ti čokoládových sardinek Michel Cluizel „Boite de 5 Sardines“ Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí.
Čokoládové fondy Francois Pralus „Fondue Chocolat Praliné“ Čokoládové fondy z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády.
Čokoládový krém Domori La Crema Gianduja Kombinace lískooříškové pasty a hořké čokolády - pochoutka zvaná italsky „gianduja“ [džandůja].