Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Tento sýr je tak oblíben, že je o něm napsaná i kniha. Jeden z neznámějších sýrů vůbec. Máte možnost ochutnat legendu mezi sýry. Doporučujeme s teplou bagetkou a červené víno.
1 svazek 20 m, střevo přírodní vepřové, šlemované, v kalibru 34-36 mm, solené, čerstvé, evropského původu v kvalitě IA.
Jeden z nejstarších francouzských sýrů. Vyroben z kravského mléka s moudrou plísní. Velice jemný, rozpouští se v ústech.
Instantní káva bez kofeinu v praktickém balení pro jeden šálek. Optimální řešení individuálních požadavků hostů. Doporučujeme také pro hotelový servis.
Instantní káva v 15 g sáčku, ze kterého připravíte 1 litr kvalitní kávy. Ideální pro přípravu kávy na semináře, školení a všude tam, kde nemůžete využít stroj na kávu.
Instantní káva v praktickém balení pro jeden šálek. Optimální řešení individuálních požadavků hostů. Doporučujeme také pro hotelový servis.
Jemný kozí sýr se sladkou chutí brusinek. Vynikající v salátech, na francouzský chleb.
Zdravý kravský sýr s ořechovou příchutí. Má měkký střed s jemnou bílou plísní na povrchu. Zraje 6 až 8 týdnů. Jemná, ořechová příchuť.
V překladu „malé městečko“. Aromatický, ale překvapivě jemný sýr z kravského mléka. Je typický svým modrým pruhem uprostřed. Každou noc se sýr posypával popelem, aby se držel od hmyzu. Tak postupně vznikla černá linka uprostřed. Zraje 2 měsíce, polév…
Sýr mramorovaný modrou plísní. Má výraznou kořenitou a pikantní chuť. Mírně slaný, aroma má plísňový a ovčí nádech. Výborně se hodí do omáček, jako předkrm nebo naopak dezert. Vynikající náplň do listového těsta. Patří na každou sýrovou mísu. Hodí se…
Vyrábí se z nepasterovaného kravského mléka. Původně byl tento sýr suchý a žluto-hnědý, ale po pár úpravách se stal měkčí a více zemitý. Na začátku jeho zrání je měkký, drobivý. Krémovější se stane v průběhu 2 až 3 týdnů. Nejlepší je v létě a na podz…