Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Má na sobě po celém obvodu vytlačeno své jméno a také pečetě tří typů. Červená pečeť – 18 měsíců starý sýr. Stříbrná pečeť – 22 měsíců starý sýr. Zlatá pečeť – extra silný sýr. Má výjimečnou chuť. Je nepostradatelný jak ve studené tak teplé kuchyni.
Měkký sýr vyrobený z takzvaného točeného tvarohu. Originální mozzarela se vyrábí z buvolího mléka, má sněhobílou barvu a velmi tenkou lesklou kůru. Struktura mladého sýra je pružná. Jak sýr zraje, je čím dál víc měkčí a zintenzivňuje se jeho chuť.
Měkký krémový sýr s vydatnou chutí a vůní ve zlatavé kůře. V překladu „Svatý Kryštof“. Je typický svou jemnou chutí, rozpouští se v ústech. Zraje tradičním způsobem. Během doby zrání se rozvíjí jeho typická ovocná chuť.
Nejstarší Švýcarský sýr. Velice lehko stravitelný, plnotučný sýr s velkým obsahem bílkovin. Produkuje se z plnotučného, nepasterizovaného kravského mléka. Má plnou chuť, ale je velice jemný. Dobře se rozpouští a je dobrý do těstovin a rýže.
Jemný sýr s nízkým obsahem tuku a přitom s plnou a smetanovou chutí. Hodí se do salátů. Díky své pružné konzistenci se rozpouští na jazyku.
Světle žlutý sýr s jemnou máslovou chutí. Jeho chuť je svěží a kyselá jako podmáslí. Díky své pružné konzistenci se rozpouští na jazyku.
Vůně lehce nakyslá, chuť plná, kořenitá, vhodný k sýrovým prkénkům s ovocem, případně ke carpacciu, chřestu, salátům.