Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Visuté váhy určené především pro masný průmysl. Slouží k vážení břemene přepravovaného po visuté dráze z trubkové oceli.
Pro správné umístění horních modulů gastronomických zařízení jsou v nabídce výrobců různé druhy podestaveb. Podestavby rozlišujeme na aktivní a neutrální.
Grilovací plotny nacházejí časté použití především v gastronomických zařízeních typu restaurace, hotelu, rychlého občerstvení apod.
Cejchuschopné obchodní váhy s výpočtem ceny. Displej v přední a zadní části váhy. Schváleny pro obchodní užití ve všech zemích EU (Třída III).
Modulové fritézy jsou dodávány v elektrickém a plynovém provedení. Lze je kombinovat s další modulovou technikou stejných rozměrů a vzhledu do varných linek. Modulové výrobky jsou určeny pro vyšší zátěž a jsou lépe zpracovány než stolní spotřebiče.
Kompletní dodávky vážicí techniky Soenhle Professional pro provozy nebezpečím výbuchu Ex 2 a Ex 22.
Systematická kontrola hmotnosti nebo objemu balených výrobků označovaných symbolem "e". Kompletní statistické vyhodnocení výsledků včetně tištěných protokolů.
Elektrické fritézy s vodním filtrem umožňují fritování různých potravin bez vzájemného ovlivňování chutí a vůní. Nedochází zde k přepalování zbytků, značně se prodlužuje "životnost" oleje. Znečištěnou vodu lze odpustit na konci směny.
Sporáky jsou tradiční velkokuchyňská zařízení používaná k tepelné přípravě pokrmů, především k přípravě polévek, omáček, některých druhů mas či k přípravě zeleniny a příloh v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotn…
Vysoce kvalitní váhy a vážicí systémy do všech průmyslových odvětví. Nejvyšší odolnost vůči agresivnímu prostředí i vůči hrubému zacházení.