Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Elektronické váhy s velkou a extrémně nízkou vážicí plošinou určené pro veterinární ordinace a kliniky. Rychlé a přesné vážení zvířat s hmotností až do 200 kg.
Velmi vhodným doplňkovým zařízením stravovacích provozů jsou varné stoličky. Varná stolička zabere malý půdorysný prostor (cca 600 x 600 mm) a příkon od 5 do 25 kW.
Pec je gastronomické zařízení, které se používá zejména pro pečení pokrmů. V pecích lze připravit stejně dobře cukrářské výrobky jako upéct maso či připravit některé přílohy jídel.
Vysoce spolehlivá kontrolní kojenecká váha s nástavbou z plastu zaručuje bezpečné zvážení kojenců, případně i stojících dětí. Možnost doplnění transportního kufříku.
Automatické změkčovače vody jsou potřebné pro konvektomaty, kávovary, myčky a výrobníky ledu. Tyto přístroje nevyžadují pozornost personálu mimo občasného doplnění soli.
Elektrické a plynové konvektomaty, všechny typy velikostí a výbavy, Patentované odlišnosti tohoto konvektomatu od všech ostatních typů a značek konvektomatů přinášejí ohromující úspory energie, vody, čistících prostředků, surovin i času. SelfCook…
Přesné kompaktní počítací váhy s možností připojení druhé platformy. Počítání velmi lehkých kusů i ve větších baleních. Akustická signalizace dosažení limit. Síť. napájení / akumulátory.
Elektrické a plynové konvektomaty, provedení injekční, Ručně nastavitelné varné procesy Konvekční vaření 30°C -260°C Kombinovaný režim páry a konvekčního vaření 35°C-260°C se STEAM.Maxi OD 30% do 90% Kombinovaný režim vlhkosti a konvekčního vaření…
Neutrální moduly gastronomických zařízení jsou pracovní stoly a plochy umístěné přímo ve varné lince.
Indikátory pro cejchuschopné váhy, velký výběr funkcí a datových rozhraní, nerezové provedení a dokonalé krytí proti prachu a vodě IP 65.
Modulové vodní lázně jsou doplňkovým vybavením varných linek. Slouží jako příruční zásobník rozličných příloh, omáček apod. pro kuchaře ve varné lince a mají stejný design jako ostatní části varné linky.
Vařiče těstovin jsou pro větší nebo specializované provozy nezbytným vybavením. Konstrukcí jsou podobné fritézám, ale nosným mediem přenosu tepla je voda.