Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Má na sobě po celém obvodu vytlačeno své jméno a také pečetě tří typů. Červená pečeť – 18 měsíců starý sýr. Stříbrná pečeť – 22 měsíců starý sýr. Zlatá pečeť – extra silný sýr. Má výjimečnou chuť. Je nepostradatelný jak ve studené tak teplé kuchyni.
Má pikantní chuť, konzumuje se nakrájený či strouhaný. Skvěle se hodí do rizota, k vínu – například Rosso di Montalcino. Sýr se obrací a omývá osolenou vodou, podle toho jakou má mít krustu výsledný sýr.
Měkký sýr z kravského mléka. Je jemné sladké chuti a nejčastěji se podává neupravený. Je vhodný jako příloha do salátů, k ovoci a čokoládě, ale také k vínu. Používá se hlavně jako přísada do dezertů například velice známé Tiramisu. Má bílou barvu a v…
Jeden z nejlepších sýrů svého druhu na světě. Měkký slámově bílý sýr s modrou plísní. Má krémovou a vláčnou strukturu s výraznou chutí a nezapomenutelnou vůní. Piccante – intenzivnější.
Měkký a suchý sýr, který má lehce nasládlou chuť. Lze ji využít do slaných i sladkých pokrmů. Má velmi malý obsah tuku a je podobný našemu tvarohu. Používá se na přípravu různých omáček, k těstovinám, pro přípravu dezertů.
Měkký sýr vyrobený z takzvaného točeného tvarohu. Originální mozzarela se vyrábí z buvolího mléka, má sněhobílou barvu a velmi tenkou lesklou kůru. Struktura mladého sýra je pružná. Jak sýr zraje, je čím dál víc měkčí a zintenzivňuje se jeho chuť.