Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Vysoce kvalitní ovčí sýr manchego se vyznačuje svou bohatou, krémovou, výraznou až lehce kořeněnou chutí. Z oblasti La Mancha ve Španělsku. Vyrábí se z tradičních receptur.
3 kusy kozího sýru, který je zabalený v parmské šunce. Připravuje se v troubě nebo na grilu. Lahodný jako předkrm, podává se se salátem.
Tento původně typický francouzský sýr má lehce pikantní chuť. Vyroben z kozího mléka, s bílou plísní na povrchu. Vhodný s chlebem.
Jemný kozí sýr se sladkou chutí brusinek. Vynikající v salátech, na francouzský chleb.
Kozí sýr s čerstvými bylinkami. Má vynikající svěží chuť. Vhodný na topinku nebo chleba.
Čerství kozí sýr s medem, má lahodnou sladkou chuť. Skvěle se hodí do čerstvých salátů nebo k bagetě.
Má na sobě po celém obvodu vytlačeno své jméno a také pečetě tří typů. Červená pečeť – 18 měsíců starý sýr. Stříbrná pečeť – 22 měsíců starý sýr. Zlatá pečeť – extra silný sýr. Má výjimečnou chuť. Je nepostradatelný jak ve studené tak teplé kuchyni.
Má pikantní chuť, konzumuje se nakrájený či strouhaný. Skvěle se hodí do rizota, k vínu – například Rosso di Montalcino. Sýr se obrací a omývá osolenou vodou, podle toho jakou má mít krustu výsledný sýr.