Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Má pikantní chuť, konzumuje se nakrájený či strouhaný. Skvěle se hodí do rizota, k vínu – například Rosso di Montalcino. Sýr se obrací a omývá osolenou vodou, podle toho jakou má mít krustu výsledný sýr.
Má na sobě po celém obvodu vytlačeno své jméno a také pečetě tří typů. Červená pečeť – 18 měsíců starý sýr. Stříbrná pečeť – 22 měsíců starý sýr. Zlatá pečeť – extra silný sýr. Má výjimečnou chuť. Je nepostradatelný jak ve studené tak teplé kuchyni.
Čerství kozí sýr s medem, má lahodnou sladkou chuť. Skvěle se hodí do čerstvých salátů nebo k bagetě.
Kozí sýr s čerstvými bylinkami. Má vynikající svěží chuť. Vhodný na topinku nebo chleba.
Jemný kozí sýr se sladkou chutí brusinek. Vynikající v salátech, na francouzský chleb.
Tento původně typický francouzský sýr má lehce pikantní chuť. Vyroben z kozího mléka, s bílou plísní na povrchu. Vhodný s chlebem.
Pravý švýcarský o hmotnosti od 60 do 130 kg s průměrem až 1 metr. Kůra vyzrálého sýra je světle žlutá, hladká a čistá. Na řezu upoutají oka dosahující velikosti vlašského ořechu.
Novinka na našem trhu, kterou si u nás můžete zakoupit již od listopadu. Měkký sýr s bohatou a pikantní chutí. Hodí se k vínům jako je například ryzlink rýnský, chardonnay, ale i dobře vychlazené pivo.
Vysoce kvalitní ovčí sýr manchego se vyznačuje svou bohatou, krémovou, výraznou až lehce kořeněnou chutí. Z oblasti La Mancha ve Španělsku. Vyrábí se z tradičních receptur.
Izolační systém s použitím pásů v jedné vrstvě byl schválen Ministerstvem dopravy a spojů ČR v květnu roku 1998 pro použití na mostních objektech pozemních komunikací ve dvou skladbách.
Jeden z nejstarších francouzských sýrů. Vyroben z kravského mléka s moudrou plísní. Velice jemný, rozpouští se v ústech.
To co je na podzim beaujolais, to je na přelomu jara a léta sýr z jarní trávy – tedy sýr vyrobený z mléka krav, které se pásly na rozkvetlých jarních loukách. Mezi takové patří i limitovananá edice tohoto sýru.
V překladu „malé městečko“. Aromatický, ale překvapivě jemný sýr z kravského mléka. Je typický svým modrým pruhem uprostřed. Každou noc se sýr posypával popelem, aby se držel od hmyzu. Tak postupně vznikla černá linka uprostřed. Zraje 2 měsíce, polév…