Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Potraviny se ukládají do šokeru v gastronádobách o hloubce 40 nebo 65 mm podle typu. U potravin většího objemu lze využít pro kontrolu teploty jádra vpichovací sondu, která zabezpečí vypnutí šokeru po dosažení požadované teploty jádra.
Základní rozdíl mezi vyhledávačem a katalogem je ten, že do vyhledávače se stránky přidávat nemusí, protože ten si je najde a zaindexuje sám pomocí robota.
Programovatelné parní konvektomaty v celonerezovém provedení, cenově velmi výhodná alternativa. Konvektomaty mají díky rozteči zásuvů 80 mm velmi dobře využitelný vnitřní prostor.
Správa zákazníků. Personalizace jednotlivých zákaznických profilů. Sledování obchodních případů. E-mail management.
Dnešní a budoucí technologie informačních systémů se stále více přibližují k internetu. Nový způsob vývoje programového vybavení sebou přináší nové postupy a pohledy na informační systém jako celek. Jak se vyvíjí internetové aplikace, vyvíjí se i inf…
Konvektomaty každé velikosti jsou nabízeny ve dvou provedeních podle vybavení – Retigo Blue vision a Retigo Orange vision. Stroje jsou dostupné s vyvíječem páry ve varném prostoru nebo s bojlerovým vyvíječem páry.
Konvektomat pozná samostatně specifické požadavky potravin, velikost připravovaného zboží, jakož i vkládané množství. Doba, teplota, jakož i ideální klima přípravy jsou při zohlednění Vašeho požadovaného výsledku individuálně vypočteny a průběžně při…
Pro rychlou a přesnou montáž – kompletaci výrobku vám navrhneme montážní přípravek - pracoviště. Montážní pracoviště může plnit též funkci kontrolního pracoviště.