Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
V této kategorii najdete moderní stolní zařízení jako např. fritézy, smažící plotny, hot dogy, salamandry, mikrovlnné trouby, vodní lázně, gyrosy, lávové grily, kontaktní grily, multifunkční pánve, palačinkovače, váhy a pokladny.
V této kategorii najdete moderní kuchyňské stroje jako např. univerzální stroje, krouhače zeleniny, mlýnky na maso, nářezové stroje, kráječe chleba, ponorné mixéry, kutry, škrabky brambor, drtiče potravinového odpadu a turbomixéry.
jednoplášťová, celonerezové provedení, dávkovač mycího a oplachového prostředku, filtry mycí vany, mycí a oplachové rameno rotační.
V této kategorii najdete zařízení pro transport a výdej jídel. Jedná se zejména o vodní lázně, zásobníky na talíře, termoporty, termosy, servírovací vozíky a policové vozíky.
Chladicí a mrazicí technika je důležitou součástí každé kuchyně. V této kategorii najdete spolehlivé profesionální chladicí a mrazicí zařízení jako jsou chladicí skříně, chladící stoly, chladící vitríny, mrazicí skříně, mrazící stoly, mrazicí truhly,…
Nerez dřezy - nabízíme několik modelů nerezových jednodřezů a dvoudřezů s prolisovanou horní deskou, což zaručuje minimální stékání vody na podlahu a tím zvyšuje bezpečnost pracoviště.
Gastronádoby - každá gastronádoba má svůj pevně stanovený rozměr dle Evropské normy EN631.1. Gastronádoby jsou vyrobeny z nerezové oceli AISI 304. Lze je využít např. v konvektomatech, troubách, výdejních vodních lázních, šokových schlazovačích, ledn…
Překapávače jsou zařízení na přípravu kávy a čaje bez nebo s připojením na vodu. Nerezový průtokový ohřívač, dvojitá tepelná pojistka, elektronická kontrola, indikátor zavápnění, akustická signalizace dokončení překapávání. Dodáváno se skleněnými kon…
V této rubrice najdete zejména kvalitní nerezové hrnce, kastroly, rendlíky, poklice a pekáče do kuchyní.
Uchycení na tři šrouby, připevňovací deskou nebo šroubem s maticí M10.
deska 500 x 320 mm síla desky 15 mm možnost přidělení barev k různým potravinám dle HCCP aj.
Holdomaty jsou zařízení která slouží k udržování teploty hotových pokrmů v teplém stavu, šetrnému dohotovení, popř. nízkoteplotnímu a dlouhodobému pečení HOLD přes noc a dále k výdeji těchto pokrmů.