Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Profesionální sporáky - jsou určeny zejména do stravovacích provozů hromadného stravování (restaurace, občerstvení, školy, domovy seniorů, jídelny apod.) V nabídce jsou sporáky elektrické, plynové s troubou či jen na podestavbě. Jsou vyráběny v řadác…
Smažící pánve jsou vyrobené z nerezavějící oceli 18/10. Skládají se zhorní části a podstavce. Horní část tvoří sklopná nádoba s celoplošně vyhřívaným dnem o síle 12 nebo 16 mm.
Kotle jsou vyráběny z nerezavějící oceli 18/10. Skládající se z horní části a podstavce. Horní část tvoří deska s varnou nádobou, pojistnou armaturou, napouštěcí trubkou a poklicí varné nádoby. Varná nádoba je opatřena duplikátorem osazeným topnými …
Elektrická stolička se používá ve stravovacích zařízeních k vaření nebo ohřívání jídel. Skládá se z celonerezové svařené skříně se stavitelnými nožičkami. Vařidlovou část tvoří horní deska s kruhovou elektrickou plotnou.
Elektrická pec se skládá ze tří, dvou nebo jedné identické smaltované trouby sestavených prostorově nad sebou. Dolní elektrická trouba je opatřena čtyřmi seřizovatelnými nožičkami.
Velkoobjemové fritézy jsou vhodné pro cukrářské výroby na smažení koblih apod. nebo pro větší gastronomické provozy pro smažení většího množství např. řízků, karbanátků vdolků a pod.
Elektrické a plynové grilovací plotny jsou vyrobeny z nerezové oceli. Pracovní plocha je zhotovena z teplovodné slitiny pro stejnoměrný rozvod tepla, která je pochromovaná o síle 5 mikronů.
Hot - dogy jsou celonerezového provedení. Ohřívací trny pro ohřev rohlíků jsou vyrobeny z leštěného hliníku. Trny jsou našroubovány na hliníkové teplovodné desce, pod kterou je topné těleso.
Salamandry jsou celonerezového provedení určené zejména ke grilování a zapékání, popřípadě k ohřevu a udržování teploty potravin.
Mikrovlnné trouby široká nabídka profesionálních mikrovlnných trub pro nízkou, střední i vysokou zátěž.
Vodní lázně se používají ve stravovacích a velkokuchyňských provozech k přepravě, k přihřívání a k výdeji hotových teplých jídel. Ta se do vodních lázní vkládají v nerezových gastronádobách . Teplotu vody v jednotlivých vanách je možné regulovat pomo…
Ohřevné zásobníky se používájí k udržování hotových pokrmů během expedice a díky elektronické kontrole teploty a systému odzvdušnění je možné pokrmy udržovat a servírovat kdykoliv ve stavu jako by byly právě připraveny. Ohřevné zásobníky jsou dodáva…
Gyrosy plátky masa se připravují působením tepla na otočné svislé jehle. Vzdálenost jehly od zdroje tepla je možné regulovat a tím určovat intenzitu přípravy. Velikost gyrosu volíme podle množství masa, které chceme připravovat. Jedná se o velmi oblí…
Lávové grily jsou vyrobeny z nerezové oceli a jsou určeny ke grilování. Pokrmy je možné připravovat na dvou typech roštů se snadno nastavitelným sklonem.
Je komplexní systém umožňující integraci hlasových technologií do libovolného ERP nebo WMS řešení. Umožňuje tak vytvoření „hlasového rozhraní“ k těmto systémům.