Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Pro provozy rychlého občerstvení nebo pro doplňkový sortiment jsou určeny plotny na palačinky. Tato zařízení jsou vybavena plotnou o průměru 350 nebo 400 mm, regulací teploty 50 až 190°C, nebo 50 až 300°C.
Cílem tohoto vzdělávacího kurzu je rozšířit komunikační potenciál účastníků pro telefonické rozhovory, ať už obchodní či koordinační, a sjednotit jejich prezentaci v návaznosti na firemní kulturu.
Pro správné umístění horních modulů gastronomických zařízení jsou v nabídce výrobců různé druhy podestaveb. Podestavby rozlišujeme na aktivní a neutrální.
Grilovací plotny nacházejí časté použití především v gastronomických zařízeních typu restaurace, hotelu, rychlého občerstvení apod.
Kurz je vhodný pro široké spektrum zájemců a nevyžaduje žádné specifické předchozí zkušenosti.
Vařiče těstovin jsou pro větší nebo specializované provozy nezbytným vybavením. Konstrukcí jsou podobné fritézám, ale nosným mediem přenosu tepla je voda.
Modulové vodní lázně jsou doplňkovým vybavením varných linek. Slouží jako příruční zásobník rozličných příloh, omáček apod. pro kuchaře ve varné lince a mají stejný design jako ostatní části varné linky.
Neutrální moduly gastronomických zařízení jsou pracovní stoly a plochy umístěné přímo ve varné lince.
Elektrické a plynové konvektomaty, provedení injekční, Ručně nastavitelné varné procesy Konvekční vaření 30°C -260°C Kombinovaný režim páry a konvekčního vaření 35°C-260°C se STEAM.Maxi OD 30% do 90% Kombinovaný režim vlhkosti a konvekčního vaření…
Elektrické a plynové konvektomaty, všechny typy velikostí a výbavy, Patentované odlišnosti tohoto konvektomatu od všech ostatních typů a značek konvektomatů přinášejí ohromující úspory energie, vody, čistících prostředků, surovin i času. SelfCook…
Automatické změkčovače vody jsou potřebné pro konvektomaty, kávovary, myčky a výrobníky ledu. Tyto přístroje nevyžadují pozornost personálu mimo občasného doplnění soli.
Pec je gastronomické zařízení, které se používá zejména pro pečení pokrmů. V pecích lze připravit stejně dobře cukrářské výrobky jako upéct maso či připravit některé přílohy jídel.