Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Velmi vhodným doplňkovým zařízením stravovacích provozů jsou varné stoličky. Varná stolička zabere malý půdorysný prostor (cca 600 x 600 mm) a příkon od 5 do 25 kW.
Grilovaná kuřata a další grilované speciality jsou důležitou součástí sortimentu každého rychlého občerstvení, prodejen lahůdek, pojízdných stánků a dalších podobných stravovacích provozů.
Grily na gyros jsou často používána v rychlých občerstveních, pojízdných i stacionárních stáncích a dalších podobných stravovacích provozech.
Pro pizzerie a další provozy s doplňkovou výrobou pizzy je hlavním zařízením pec na pizzu.
Pro přípravu tužších těst slouží hnětače těsta. Tato příprava vyžaduje značné propracování těsta a to je možné na spirálových hnětačích. Jedná se některé druhy pekařských těst a těsta na pizzu. Velikost hnětačů je dána objemem kotlíku, obvykle od 10 …
Pro malé stravovací provozy i pro velké provozovny a výrobny jsou důležitým vybavením krouhače zeleniny. Jejich výkon je teoreticky od 100 kg/hod až do 900 kg/hod.
Pro výdej Vašim zákazníkům ve školách, nemocnicích, domovech důchodců, výrobních podnicích, hotelech a restauracích jsou optimálním vybavením výrobníky nápojů.
Pro správnou prezentaci teplých jídel jsou do výdejních linek umísťovány stolní vyhřívané vitríny. Vitríny zajistí předepsanou teplotu podávaných jídel a velmi dobrou prezentaci jídel v proskleném prostoru.
Výdej stravy v nemocnicích, domovech pro seniory a dalších podobných provozech lze řešit prostřednictvím tabletového systému. Systém je určen pro výdej stravy v různých podlažích, pavilonech, budovách a pokojích s donáškou k jednotlivým klientům při …
Termoporty jsou plastové izolované nádoby, které slouží pro přepravu a mnohdy i výdej jídel. Jsou vyrobeny z hygienicky nezávadného omyvatelného polyethylenu a vypěněny polyuretanovou pěnou, která se vyznačuje výbornými izolačními vlastnostmi, snadno…
Velmi užitečným vybavením výdejů jídel jsou vyhřívané výdejní zásobníky talířů. Zásobníky jsou vyráběny jednosloupcové a dvousloupcové.
S výdejní linkou se obvykle setkáváme ve školních či závodních jídelnách, rychlých občerstveních nebo v provozech, kde je nutné zajistit v poměrně krátkém časovém úseku výdej velkého množství jídel.
Myčky podstolové, průchozí, na černé nadobý, tunelové od firmy Winterhalter se řídí výhradně podle Vašich přání. Zaručená spotřeba 2,4 litrů na cyklus