Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Myčky jsou určeny k mytí skla a nádobí. Tyto myčky jsou dvouplášťového celonerezového provedení s čelním otvíráním, s dávkovači oplachového a mycího prostředku řízenými časově. Použití časových dávkovačů zaručuje přesné dávkování chemie, jež je nezby…
Myčky jsou určeny pro mytí skla a talířů. Tyto jednoplášťové myčky jsou celonerezového provedení s čelním otevíráním a s časově řízenými dávkovači oplachového a mycího prostředku. Časové dávkovače zaručují maximálně přesné dávkování chemie, jež je ne…
Linka Vám nabízí všechny základní kuchyňské spotřebiče ve dvou základních šířkových rozměrech a to moduly o šířce 33 a 66 cm, zástavbová hloubka je 60 cm. Výšku pracovní plochy je možné regulovat v rozsahu 86–92 cm. Stolní vařidla jsou nabízena v ele…
Kuchyňská linka završuje modelovou řadu profesionálních kuchyňských linek začínající řadou 600. Při vývoji linky byl kladen maximální důraz na profesionální kvalitu, maximální odolnost a snadnou údržbu. Jednotlivé prvky prošly dlouhodobým vývojem a p…
Provádíme reaktivaci aktivního uhlí - nasycené aktivní uhlí standardu sc 40 je přepracováno v rotační protiproudé peci při postupném nárůstu teploty z 20 na 830 °C a době zdržení cca 30 minut, což jsou podobné podmínky jako při výrobě aktivního uhlí.…
Potraviny se ukládají do šokeru v gastronádobách o hloubce 40 nebo 65 mm podle typu. U potravin většího objemu lze využít pro kontrolu teploty jádra vpichovací sondu, která zabezpečí vypnutí šokeru po dosažení požadované teploty jádra.
Programovatelné parní konvektomaty v celonerezovém provedení, cenově velmi výhodná alternativa. Konvektomaty mají díky rozteči zásuvů 80 mm velmi dobře využitelný vnitřní prostor.
Konvektomaty každé velikosti jsou nabízeny ve dvou provedeních podle vybavení – Retigo Blue vision a Retigo Orange vision. Stroje jsou dostupné s vyvíječem páry ve varném prostoru nebo s bojlerovým vyvíječem páry.
Zařízení bm330 tvoří kompletní a flexibilní odběrové míchací váhy a nabízí úplný systém pro odběr a záznam krve, který vyhovuje dnešním i budoucím požadavkům pro kontrolu kvality a úplnou zpětnou vyhledatelnost.
Konvektomat pozná samostatně specifické požadavky potravin, velikost připravovaného zboží, jakož i vkládané množství. Doba, teplota, jakož i ideální klima přípravy jsou při zohlednění Vašeho požadovaného výsledku individuálně vypočteny a průběžně při…