Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Grilovaná kuřata a další grilované speciality jsou důležitou součástí sortimentu každého rychlého občerstvení, prodejen lahůdek, pojízdných stánků a dalších podobných stravovacích provozů.
Velmi vhodným doplňkovým zařízením stravovacích provozů jsou varné stoličky. Varná stolička zabere malý půdorysný prostor (cca 600 x 600 mm) a příkon od 5 do 25 kW.
Pec je gastronomické zařízení, které se používá zejména pro pečení pokrmů. V pecích lze připravit stejně dobře cukrářské výrobky jako upéct maso či připravit některé přílohy jídel.
Automatické změkčovače vody jsou potřebné pro konvektomaty, kávovary, myčky a výrobníky ledu. Tyto přístroje nevyžadují pozornost personálu mimo občasného doplnění soli.
Nabízíme čištění spalin kotlů na tuhá paliva (uhlí, biomasa) – odprášení a odsíření.
Nabízíme čištění spalin a odsávání od technologických procesů (výroba a zpracování kovů, skla, vápna, cementu, gumárenských směsí apod.).
Elektrické a plynové konvektomaty, všechny typy velikostí a výbavy, Patentované odlišnosti tohoto konvektomatu od všech ostatních typů a značek konvektomatů přinášejí ohromující úspory energie, vody, čistících prostředků, surovin i času. SelfCook…
Elektrické a plynové konvektomaty, provedení injekční, Ručně nastavitelné varné procesy Konvekční vaření 30°C -260°C Kombinovaný režim páry a konvekčního vaření 35°C-260°C se STEAM.Maxi OD 30% do 90% Kombinovaný režim vlhkosti a konvekčního vaření…
Kovová chromovaná hůl, rovná anatomická dřevěná rukojeť, konstrukce odolná proti větru, nylonový potah.
Neutrální moduly gastronomických zařízení jsou pracovní stoly a plochy umístěné přímo ve varné lince.
Modulové vodní lázně jsou doplňkovým vybavením varných linek. Slouží jako příruční zásobník rozličných příloh, omáček apod. pro kuchaře ve varné lince a mají stejný design jako ostatní části varné linky.