Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Vařiče těstovin jsou pro větší nebo specializované provozy nezbytným vybavením. Konstrukcí jsou podobné fritézám, ale nosným mediem přenosu tepla je voda.
Pro správné umístění horních modulů gastronomických zařízení jsou v nabídce výrobců různé druhy podestaveb. Podestavby rozlišujeme na aktivní a neutrální.
Grilovací plotny nacházejí časté použití především v gastronomických zařízeních typu restaurace, hotelu, rychlého občerstvení apod.
Modulové fritézy jsou dodávány v elektrickém a plynovém provedení. Lze je kombinovat s další modulovou technikou stejných rozměrů a vzhledu do varných linek. Modulové výrobky jsou určeny pro vyšší zátěž a jsou lépe zpracovány než stolní spotřebiče.
Hliníkový třídílný rám, plastová rukojeť v barvě deštníku, kovová chromovaná konstrukce, nylonový potah a pouzdro.
Elektrické fritézy s vodním filtrem umožňují fritování různých potravin bez vzájemného ovlivňování chutí a vůní. Nedochází zde k přepalování zbytků, značně se prodlužuje "životnost" oleje. Znečištěnou vodu lze odpustit na konci směny.
Sporáky jsou tradiční velkokuchyňská zařízení používaná k tepelné přípravě pokrmů, především k přípravě polévek, omáček, některých druhů mas či k přípravě zeleniny a příloh v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotn…
Pro provozy rychlého občerstvení nebo pro doplňkový sortiment jsou určeny plotny na palačinky. Tato zařízení jsou vybavena plotnou o průměru 350 nebo 400 mm, regulací teploty 50 až 190°C, nebo 50 až 300°C.
Připravíme pro vás propagaci a reklamní podporu jak pro vaši akci tak i pro produkt vaší firmy nabízeným kompletním servisem v sekci reklama.
Salamandry jsou celonerezové zařízení. Využívají se při grilování, zapékání, případně ohřevu potravin nebo udržení teploty potravin.
Navrhneme a zrealizujeme pro vás reklamní a mediální kampaně pro vaši podporu nebo zviditelnění,zpracujeme vám marketingové rozbory a analýzy.