Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Realizujeme přepravy kolové techniky, investičních celků a nadrozměrných kusů po železnici, po silnici i do zámoří.
Realizujeme přepravy všech druhů nebezpečného zboží včetně třídy 1., lehce zkazitelného zboží v izotermických a chladírenských dopravních prostředcích.
Pravý švýcarský o hmotnosti od 60 do 130 kg s průměrem až 1 metr. Kůra vyzrálého sýra je světle žlutá, hladká a čistá. Na řezu upoutají oka dosahující velikosti vlašského ořechu.
Nejstarší Švýcarský sýr. Velice lehko stravitelný, plnotučný sýr s velkým obsahem bílkovin. Produkuje se z plnotučného, nepasterizovaného kravského mléka. Má plnou chuť, ale je velice jemný. Dobře se rozpouští a je dobrý do těstovin a rýže.
Pikantní sýr, vyrobený z kravského mléka. Uchovává se v bylinném slaném nálevu, jehož složení je přísně střeženo. Má jemně zlatavou barvu s malými odtvory a zlatou kůrou.
Měkký krémový sýr s vydatnou chutí a vůní ve zlatavé kůře. V překladu „Svatý Kryštof“. Je typický svou jemnou chutí, rozpouští se v ústech. Zraje tradičním způsobem. Během doby zrání se rozvíjí jeho typická ovocná chuť.
Nabízíme letecké přepravy a kamionové i zámořské sběrné služby. Svoz i rozvoz leteckých a sběrných zásilek v tuzemsku i konečné destinaci.
Měkký sýr vyrobený z takzvaného točeného tvarohu. Originální mozzarela se vyrábí z buvolího mléka, má sněhobílou barvu a velmi tenkou lesklou kůru. Struktura mladého sýra je pružná. Jak sýr zraje, je čím dál víc měkčí a zintenzivňuje se jeho chuť.
Měkký a suchý sýr, který má lehce nasládlou chuť. Lze ji využít do slaných i sladkých pokrmů. Má velmi malý obsah tuku a je podobný našemu tvarohu. Používá se na přípravu různých omáček, k těstovinám, pro přípravu dezertů.
Jeden z nejlepších sýrů svého druhu na světě. Měkký slámově bílý sýr s modrou plísní. Má krémovou a vláčnou strukturu s výraznou chutí a nezapomenutelnou vůní. Piccante – intenzivnější.
Měkký sýr z kravského mléka. Je jemné sladké chuti a nejčastěji se podává neupravený. Je vhodný jako příloha do salátů, k ovoci a čokoládě, ale také k vínu. Používá se hlavně jako přísada do dezertů například velice známé Tiramisu. Má bílou barvu a v…
Má pikantní chuť, konzumuje se nakrájený či strouhaný. Skvěle se hodí do rizota, k vínu – například Rosso di Montalcino. Sýr se obrací a omývá osolenou vodou, podle toho jakou má mít krustu výsledný sýr.