Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Tmavě granátová barva. Svěží ovocné tóny ve vůni a středně plná až plná chuť - podle úrody a technologie.
Víno pyšnící se výrazným a plným tělem, díky obsahu fermentovaného alkoholu je jemné a hřejivé. Chuť také odhalí sladké a elegantní třísloviny, které způsobují dlouho trvající a temperamentní dochuť
Fialová barva. Vůně příjemná malinová. Chuť je kvůli vyššímu obsahu cukru dostupnější a poměr cukru a kyselin je harmoničtější než předchozí ročníky. Víno plné paradoxů je jakoby vyrobené pro osamělé úvahy o smyslu života. Vážně.
Vína této odrůdy májí zelenkoavou až žlutavou barvu, jemná vůně s nádechem kouře může zráním přejít k ovocné. Neuburské mívají plnou chuť s nižší kyselinou. Z dobrých ročníků dává Neuburské vynikající archivní vína.
Světlá žlutá barva. Čerstvé ovoce. Příjemná, plná chuť jablek. Lehčí než víno umístěné na pobřeží Ricorvo.
Zlatá specialita z koperského sklepa. Uzrála v dubových sudech (barrique technologii), má rozlišitelnou tmavě žlutou barvu se zlatými tóny. Nahořklá chuť mandlových slupek přechází do vanilkové dochutě. Dobře se snoubí s řadou různých pokrmů.
U vín z dobře vyzrálých hroznů se setkáváme s tmavě granátovou barvou a ovocnou vůní peckovitého ovoce, u zralých vín s tóny borůvek, případně také povidel. Chuť bývá plná, harmonická, po vyzrání na sudech a na lahvích hebká chuť zralé třísloviny.
Príjemná, světle žlutá barva. Vůně intenzivní, mandle a máta. Plná svěží chuť a dlouhá dochuť. Ideální pro všechny druhy pokrmů z mořských produktů a těstovin.
Hluboký tmavě červený. Višně a nádech dubu. Plnost , chuť jemná tříslová, vyšlechtěná, velmi dlouhá dochuť.
Růžové dezertní víno barvy červeného grapefruitu - lze ho nalézt i ve vůni. Chuť je výrazná, sladká, ale osvěžující.
Příjemná žlutá barva. Intenzivní vůně, příjemné ovocné aroma. Tělnatá chuť připomínající zralou hrušku v ústech. Dlouhá dochuť. Doporučováno k těstovinám a výrazně ochuceným pokrmům.
Jemná a sametová chuť, projevující dobrou vyváženost mezi kyselinami a elegantními tříslovinami, s organoleptickou stálostí a svěžími náznaky máty.
Barva je světle i tmavě rubínová s fialovými záblesky. Vůně jsou v mladém víně travnaté, které se při zrání vína mění na ostružinové. Chuť bývá vtrdší, s čerstvou kyselinou a vyššími tříslovinami, kořenitá a ovocná.
Tmavě granátová barva, někdy s modravým zábleskem, stárnutím se sytost stupňuje a typická černorybízová vůně. Chuť bývá mohutná s dlouhotrvajícím dojmem, kořenitá; u mladých vín silně tříslovitá, u vyzrálých hebce sametová.
Velmi výrazná a současně jemná chuť s nádhernou kombinací svěžesti, elegance a struktury se rozvine do příjemné nahořklosti mandlí.