Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Fialová barva. Vůně příjemná malinová. Chuť je kvůli vyššímu obsahu cukru dostupnější a poměr cukru a kyselin je harmoničtější než předchozí ročníky. Víno plné paradoxů je jakoby vyrobené pro osamělé úvahy o smyslu života. Vážně.
Príjemná, světle žlutá barva. Vůně intenzivní, mandle a máta. Plná svěží chuť a dlouhá dochuť. Ideální pro všechny druhy pokrmů z mořských produktů a těstovin.
Hluboký tmavě červený. Višně a nádech dubu. Plnost , chuť jemná tříslová, vyšlechtěná, velmi dlouhá dochuť.
Příjemná žlutá barva. Intenzivní vůně, příjemné ovocné aroma. Tělnatá chuť připomínající zralou hrušku v ústech. Dlouhá dochuť. Doporučováno k těstovinám a výrazně ochuceným pokrmům.
Světlá žlutá barva. Čerstvé ovoce. Příjemná, plná chuť jablek. Lehčí než víno umístěné na pobřeží Ricorvo.
Víno pyšnící se výrazným a plným tělem, díky obsahu fermentovaného alkoholu je jemné a hřejivé. Chuť také odhalí sladké a elegantní třísloviny, které způsobují dlouho trvající a temperamentní dochuť
Velmi výrazná a současně jemná chuť s nádhernou kombinací svěžesti, elegance a struktury se rozvine do příjemné nahořklosti mandlí.
Jemná a sametová chuť, projevující dobrou vyváženost mezi kyselinami a elegantními tříslovinami, s organoleptickou stálostí a svěžími náznaky máty.
Zlatá specialita z koperského sklepa. Uzrála v dubových sudech (barrique technologii), má rozlišitelnou tmavě žlutou barvu se zlatými tóny. Nahořklá chuť mandlových slupek přechází do vanilkové dochutě. Dobře se snoubí s řadou různých pokrmů.
Suché víno, zelenkavá barva se žlutým odstínem, bohatá chuť a optimální obsah buketu grapefruitu, papriky.
Víno pyšnící se výrazným a plným tělem, díky obsahu fermentovaného alkoholu je jemné a hřejivé. Chuť také odhalí sladké a elegantní třísloviny, které způsobují dlouho trvající a temperamentní dochuť
Ovocná chuť s velkou mírou svěžesti, která se skvěle spojuje s tříslovinami do harmonické, plné speciality vínového koncentrátu ze Slovinské Istrie. Je výborný k vydatným masitým pokrmům, především k pršutu a jiným sušeným nebo uzeným masným výrobkům…