Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Potraviny se ukládají do šokeru v gastronádobách o hloubce 40 nebo 65 mm podle typu. U potravin většího objemu lze využít pro kontrolu teploty jádra vpichovací sondu, která zabezpečí vypnutí šokeru po dosažení požadované teploty jádra.
Programovatelné parní konvektomaty v celonerezovém provedení, cenově velmi výhodná alternativa. Konvektomaty mají díky rozteči zásuvů 80 mm velmi dobře využitelný vnitřní prostor.
Konvektomaty každé velikosti jsou nabízeny ve dvou provedeních podle vybavení – Retigo Blue vision a Retigo Orange vision. Stroje jsou dostupné s vyvíječem páry ve varném prostoru nebo s bojlerovým vyvíječem páry.
Konvektomat pozná samostatně specifické požadavky potravin, velikost připravovaného zboží, jakož i vkládané množství. Doba, teplota, jakož i ideální klima přípravy jsou při zohlednění Vašeho požadovaného výsledku individuálně vypočteny a průběžně při…
Žehlírenské tvarovky vyrábíme o standardním průměru 85 mm. Pokud je potřeba jiný průměr, je nutné jej specifikovat.
Slouží k rozžehlování bočních a krokových švů. Pod tvarovkami je řetěz který slouží vypínání nohavic při rozžehlování švů. Součástí stojanu je odkládací plocha na žehličku.
Stůl na žehlení podšívek je osazen speciální konkávní tvarovkou 9206. Je výškově stavitelný a má pouze odsávání. Je možno jej doplnit stojanem 9015 na postřik podšívek vodní mlhou.