Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Rotační kartáčový čistič dobytka. Elektrický pohon s poloautomatickým zapínání, časovým spínačem a bezpečtnostní pojistkou. Používáni kartáče působí díky zlepšování krevního oběhu, čistotě dobytka, a odstraňování parazitů, blahodárně na zdravotní sta…
Pro správné umístění horních modulů gastronomických zařízení jsou v nabídce výrobců různé druhy podestaveb. Podestavby rozlišujeme na aktivní a neutrální.
Sklolaminátové budky pro jednotlivý a skupinový odchov telat s ohrádkou. Sklolaminátové provedení umožňuje bezproblémovou desinfekci a čištění a nepodléhá plísním a hnilobám. Pozinkované provedení ohrádky zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti k…
Grilovací plotny nacházejí časté použití především v gastronomických zařízeních typu restaurace, hotelu, rychlého občerstvení apod.
Modulové fritézy jsou dodávány v elektrickém a plynovém provedení. Lze je kombinovat s další modulovou technikou stejných rozměrů a vzhledu do varných linek. Modulové výrobky jsou určeny pro vyšší zátěž a jsou lépe zpracovány než stolní spotřebiče.
Elektrické fritézy s vodním filtrem umožňují fritování různých potravin bez vzájemného ovlivňování chutí a vůní. Nedochází zde k přepalování zbytků, značně se prodlužuje "životnost" oleje. Znečištěnou vodu lze odpustit na konci směny.
Vařiče těstovin jsou pro větší nebo specializované provozy nezbytným vybavením. Konstrukcí jsou podobné fritézám, ale nosným mediem přenosu tepla je voda.
Modulové vodní lázně jsou doplňkovým vybavením varných linek. Slouží jako příruční zásobník rozličných příloh, omáček apod. pro kuchaře ve varné lince a mají stejný design jako ostatní části varné linky.
Neutrální moduly gastronomických zařízení jsou pracovní stoly a plochy umístěné přímo ve varné lince.
Elektrické a plynové konvektomaty, všechny typy velikostí a výbavy, Patentované odlišnosti tohoto konvektomatu od všech ostatních typů a značek konvektomatů přinášejí ohromující úspory energie, vody, čistících prostředků, surovin i času. SelfCook…
Pec je gastronomické zařízení, které se používá zejména pro pečení pokrmů. V pecích lze připravit stejně dobře cukrářské výrobky jako upéct maso či připravit některé přílohy jídel.