Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Nabízíme sendvičové pracovní desky z nerez oceli. Konstrukční charakteristika je stejná jako u běžných pracovních desek. Rozdíl je pouze v tom, že nejsou vyplněny dřevotřískou, ale podélnými nerezovými výztuhami. Jsou určeny do velmi mokrého prostřed…
Myčky jsou určeny pro mytí nádobí ve velkokapacitních kuchyních. Myčky jsou vybaveny dvěmi (čtyřmi) mycími čerpadly s filtry sání ve vaně, což významně zvyšuje kvalitu umytí. Mycí a oplachová ramena jsou nahoře i dole rotačního typu. Myčky jsou vybav…
Gril, příkon 2200W, termostat, vhodný pro grilování masa a zeleniny, použití doma i na zahradě, tepelně odolné madla pro bezpečnou manipulaci s přístrojem.
Tunelové myčky mají zajímavou kapacitu mytí se sníženými nároky na obsluhu. Jsou určeny pro extrémní zátěž. Jejich použití je optimální do kuchyní společného stravování, nemocnic a hotelů. Jsou schopny umýt 100 až 170 košů/hod. Ovládací panel s jedno…
Myčky jsou určeny k mytí skla a nádobí. Tyto myčky jsou dvouplášťového celonerezového provedení s čelním otvíráním, s dávkovači oplachového a mycího prostředku řízenými časově. Použití časových dávkovačů zaručuje přesné dávkování chemie, jež je nezby…
Výrobní termos pro výrobu a uchovávání filtrované kávy nebo čaje (perkolátor), celonerezové provedení termosu, plastové úchyty pro bezpečné uchopení.
Myčky jsou určeny pro mytí skla a talířů. Tyto jednoplášťové myčky jsou celonerezového provedení s čelním otevíráním a s časově řízenými dávkovači oplachového a mycího prostředku. Časové dávkovače zaručují maximálně přesné dávkování chemie, jež je ne…
Linka Vám nabízí všechny základní kuchyňské spotřebiče ve dvou základních šířkových rozměrech a to moduly o šířce 33 a 66 cm, zástavbová hloubka je 60 cm. Výšku pracovní plochy je možné regulovat v rozsahu 86–92 cm. Stolní vařidla jsou nabízena v ele…
Espresso na kapsle nebo mletou kávu, extra držák na kapsle, Profesionální tlak čerpadla 15 barů,termokrémovač "Thermocream Disc" zaručuje výrobu bohaté pěny.
Kuchyňská linka završuje modelovou řadu profesionálních kuchyňských linek začínající řadou 600. Při vývoji linky byl kladen maximální důraz na profesionální kvalitu, maximální odolnost a snadnou údržbu. Jednotlivé prvky prošly dlouhodobým vývojem a p…
Potraviny se ukládají do šokeru v gastronádobách o hloubce 40 nebo 65 mm podle typu. U potravin většího objemu lze využít pro kontrolu teploty jádra vpichovací sondu, která zabezpečí vypnutí šokeru po dosažení požadované teploty jádra.