Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Speciální hoblinkovač neboli La girolle s průhledným plastovým poklopem na Švýcarský sýr Tête de Moine nebo Petit Basque. Sýr Tête de Moine se rozbalí, nožem se mu uřízne tenké kolečko z horní části (tím právě připomíná vyholené lysiny na hlavách mni…
Jeden z nejznámějších Švýcarských sýrů Tête de Moine neboli Mnichova hlava. Jedná se o nepasterovaný kravský sýr jemné kořeněné chuti vyráběný mnichy v opatství Bellelay v pohoří Jura. Zvláštností je jeho servírování pomocí hoblinkovače Girolla, kter…
Holandská gouda Hollands Glorie – Old Antique, která zrála 3 roky. Jeden z nejstarších sýrů co lze zakoupit. Má zlatavě hnědou barvu, krásnou výrazně ořechovou chuť, při krájení se již spíše rozpadá na kousky, při kousání je cítit křupání krystalek a…
Holandská gouda Hollands Glorie – Old Original, která zrála 15 měsíců. Má zlatavě hnědou barvu, krásnou ořechovou chuť, ale na své stáří je pořád krásně šťavnatý, při kousání je cítit křupání krystalek aminokyselin a v ústech se krásně rozplývá. Sýr …
Holandský Maasdammer mladý, zrající asi 2 měsíce. Jedná se o Holandskou verzi ementálu. Sýr je krásně šťavnatý, má sladce oříškovou chuť.
Lehce křupavá 2 roky zrající Old Delft Gouda holandského původu. Tradičně vyráběná Gouda ideálního stádia zrání pro vyznavače plné krémově oříškové chuti. Celý koláč je velmi pěkně vyveden malbou od Johannese Vermeera - The Girl with a Pearl Earring …
Appenzeller je vyzrálý alpský horský sýr vyráběný z nepasterizovaného kravského mléka. Je pojmenován podle švýcarského kantonu Appenzell, ve kterém se vyrábí. Jeho chuť je ostrá a stářím sýru nabírá na intenzitě. Povrch sýru je světlehnědý. Podle stá…
Král všech sýrů parmezán Parmigiano-Reggiano pochází z Itálie a je znám svou krásně nasládlou chutí a vůní, s pokračujícím zráním stále výraznější, který je ideálním doplňkem strouhaný na těstoviny nebo na hoblinky prakticky na jakékoliv jídlo. Samot…
Přednosti oproti běžným zaužívaným postupům spočívají ve snížení nákladů, v jednoduchosti provádění bez použití náročných mechanizmů, v kontrole statické funkce, v šetrnosti ke stávající konstrukci a k okolí.
Pokud prodáváte činžovní dům, nebo jste-li vlastníkem činžovního domu, jehož výnosovost chcete zvýšit, nechte si od nás zdarma vypracovat rozpočet kolik vynese prodej domu po jednotlivých bytech a nebytových jednotkách.
Pravá chuť Švýcarského fondue namíchaná v hotové směsi. Jednoduše rozbalíte krabičku a z vakuovaného sáčku vylijete sýrovou hmotu do fonduovače, kde se již snadno rozehřeje.
Krásný kulatý plastový poklop na sýr s dřevěnou základnou v mahagonovém odstínu ideální na uchovávání sýra.
Jeden z nejznámějších Švýcarských sýrů Tête de Moine neboli Mnichova hlava. Jedná se o nepasterovaný kravský sýr jemné kořeněné chuti vyráběný mnichy v opatství Bellelay.