Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Stolní chladiče piva jsou osazeny pivními kohouty přímo na plášti chladiče. Jedná se o chladiče jednokohoutové s výkonem od 15 lt/hod až po chladiče se třemi kohouty a výkonem 90 lt/hod.
Hlavní náplní je demontáž, výroba a montáž zámečnických konstrukcí revitalizovaných objektů. Úzkou spoluprací na jednotlivých stavbách vycházíme vstříc požadavkům zákazníků na estetické ztvárnění těchto konstrukcí při dodržení ČSN.
Mrazící skříně a truhly slouží k uložení mražených potravin. Mrazící skříně jsou dodávány s kapacitou 230 až 500 lt, mrazící truhly s kapacitou 100 až 500 lt. Teplotní rozsah -18 až -24 °C.
Myčky podstolové, průchozí, na černé nadobý, tunelové od firmy Winterhalter se řídí výhradně podle Vašich přání. Zaručená spotřeba 2,4 litrů na cyklus
S výdejní linkou se obvykle setkáváme ve školních či závodních jídelnách, rychlých občerstveních nebo v provozech, kde je nutné zajistit v poměrně krátkém časovém úseku výdej velkého množství jídel.
Velmi užitečným vybavením výdejů jídel jsou vyhřívané výdejní zásobníky talířů. Zásobníky jsou vyráběny jednosloupcové a dvousloupcové.
Termoporty jsou plastové izolované nádoby, které slouží pro přepravu a mnohdy i výdej jídel. Jsou vyrobeny z hygienicky nezávadného omyvatelného polyethylenu a vypěněny polyuretanovou pěnou, která se vyznačuje výbornými izolačními vlastnostmi, snadno…
Výdej stravy v nemocnicích, domovech pro seniory a dalších podobných provozech lze řešit prostřednictvím tabletového systému. Systém je určen pro výdej stravy v různých podlažích, pavilonech, budovách a pokojích s donáškou k jednotlivým klientům při …
Disponujeme instruktory lešenářské techniky. Školíme vlastní instruktory.
Pro správnou prezentaci teplých jídel jsou do výdejních linek umísťovány stolní vyhřívané vitríny. Vitríny zajistí předepsanou teplotu podávaných jídel a velmi dobrou prezentaci jídel v proskleném prostoru.