Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Pro správné umístění horních modulů gastronomických zařízení jsou v nabídce výrobců různé druhy podestaveb. Podestavby rozlišujeme na aktivní a neutrální.
Jílové izolace: izolace stropů a kleneb pod terénem, boků staveb, ochrana zdiva pod vodou.
Net WinMed® je počítačový informační systém, založený na moderních technologiích, určený pro léčebny dlouhodobě nemocných, psychiatrické léčebny, hospice a další odborné léčebné ústavy.
Grilovací plotny nacházejí časté použití především v gastronomických zařízeních typu restaurace, hotelu, rychlého občerstvení apod.
Modulové fritézy jsou dodávány v elektrickém a plynovém provedení. Lze je kombinovat s další modulovou technikou stejných rozměrů a vzhledu do varných linek. Modulové výrobky jsou určeny pro vyšší zátěž a jsou lépe zpracovány než stolní spotřebiče.
Vzduchové izolační systémy: řešení pro rodinné domy i historické stavby.
Elektrické fritézy s vodním filtrem umožňují fritování různých potravin bez vzájemného ovlivňování chutí a vůní. Nedochází zde k přepalování zbytků, značně se prodlužuje "životnost" oleje. Znečištěnou vodu lze odpustit na konci směny.
Mechanické metody dodatečných izolací: dají se použít všude tam, kde je zdivo přístupné z jedné, či obou stran a nevadí zásah do konstrukce. Podřezání zdiva, dodatečné vložení vodorovné izolace zarážením desek.
Sporáky jsou tradiční velkokuchyňská zařízení používaná k tepelné přípravě pokrmů, především k přípravě polévek, omáček, některých druhů mas či k přípravě zeleniny a příloh v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotn…
Pro provozy rychlého občerstvení nebo pro doplňkový sortiment jsou určeny plotny na palačinky. Tato zařízení jsou vybavena plotnou o průměru 350 nebo 400 mm, regulací teploty 50 až 190°C, nebo 50 až 300°C.
Aktivní elektrodová elektroosmóza: spolehlivá metoda, která umožňuje odsolení zdiva a nenarušuje statiku objektu.