Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Grilovaná kuřata a další grilované speciality jsou důležitou součástí sortimentu každého rychlého občerstvení, prodejen lahůdek, pojízdných stánků a dalších podobných stravovacích provozů.
Velmi vhodným doplňkovým zařízením stravovacích provozů jsou varné stoličky. Varná stolička zabere malý půdorysný prostor (cca 600 x 600 mm) a příkon od 5 do 25 kW.
Balkony a lodžie v různém stupni poškození je jako součást fasády prvním důležitým krokem při zateplení. Poškozené kusy monolitu balkonů i lodžií jsou zrenovovány systémovými řešeními s využitím produktů stavební chemie.
Pec je gastronomické zařízení, které se používá zejména pro pečení pokrmů. V pecích lze připravit stejně dobře cukrářské výrobky jako upéct maso či připravit některé přílohy jídel.
Automatické změkčovače vody jsou potřebné pro konvektomaty, kávovary, myčky a výrobníky ledu. Tyto přístroje nevyžadují pozornost personálu mimo občasného doplnění soli.
Na snímcích termovize je jasně vidět úniky tepla poškozeným obvodovým pláštěm domu, zvláště tepelnými mosty mezi jednotlivými panely. Naše zateplení fasád tento problém vyřeší. Panelové domy vyžadují důkladné zateplení fasád na základě zpracovaného t…
Elektrické a plynové konvektomaty, všechny typy velikostí a výbavy, Patentované odlišnosti tohoto konvektomatu od všech ostatních typů a značek konvektomatů přinášejí ohromující úspory energie, vody, čistících prostředků, surovin i času. SelfCook…
Elektrické a plynové konvektomaty, provedení injekční, Ručně nastavitelné varné procesy Konvekční vaření 30°C -260°C Kombinovaný režim páry a konvekčního vaření 35°C-260°C se STEAM.Maxi OD 30% do 90% Kombinovaný režim vlhkosti a konvekčního vaření…
Neutrální moduly gastronomických zařízení jsou pracovní stoly a plochy umístěné přímo ve varné lince.
Modulové vodní lázně jsou doplňkovým vybavením varných linek. Slouží jako příruční zásobník rozličných příloh, omáček apod. pro kuchaře ve varné lince a mají stejný design jako ostatní části varné linky.
Vařiče těstovin jsou pro větší nebo specializované provozy nezbytným vybavením. Konstrukcí jsou podobné fritézám, ale nosným mediem přenosu tepla je voda.