Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Pro provozy rychlého občerstvení nebo pro doplňkový sortiment jsou určeny plotny na palačinky. Tato zařízení jsou vybavena plotnou o průměru 350 nebo 400 mm, regulací teploty 50 až 190°C, nebo 50 až 300°C.
Elektrické a plynové konvektomaty, všechny typy velikostí a výbavy, Patentované odlišnosti tohoto konvektomatu od všech ostatních typů a značek konvektomatů přinášejí ohromující úspory energie, vody, čistících prostředků, surovin i času. SelfCook…
Elektrické sklokeramické plotny a kontaktní grily jsou vyrobeny z nerezové oceli. Kontaktní plochy jsou zhotoveny ze sklokeramického materiálu.
Elektrické a plynové konvektomaty, provedení injekční, Ručně nastavitelné varné procesy Konvekční vaření 30°C -260°C Kombinovaný režim páry a konvekčního vaření 35°C-260°C se STEAM.Maxi OD 30% do 90% Kombinovaný režim vlhkosti a konvekčního vaření…
Neutrální moduly gastronomických zařízení jsou pracovní stoly a plochy umístěné přímo ve varné lince.
Salamandry jsou celonerezové zařízení. Využívají se při grilování, zapékání, případně ohřevu potravin nebo udržení teploty potravin.
Modulové vodní lázně jsou doplňkovým vybavením varných linek. Slouží jako příruční zásobník rozličných příloh, omáček apod. pro kuchaře ve varné lince a mají stejný design jako ostatní části varné linky.
Automatické změkčovače vody jsou potřebné pro konvektomaty, kávovary, myčky a výrobníky ledu. Tyto přístroje nevyžadují pozornost personálu mimo občasného doplnění soli.
Pec je gastronomické zařízení, které se používá zejména pro pečení pokrmů. V pecích lze připravit stejně dobře cukrářské výrobky jako upéct maso či připravit některé přílohy jídel.
Velmi vhodným doplňkovým zařízením stravovacích provozů jsou varné stoličky. Varná stolička zabere malý půdorysný prostor (cca 600 x 600 mm) a příkon od 5 do 25 kW.
Grilovaná kuřata a další grilované speciality jsou důležitou součástí sortimentu každého rychlého občerstvení, prodejen lahůdek, pojízdných stánků a dalších podobných stravovacích provozů.
Grily na gyros jsou často používána v rychlých občerstveních, pojízdných i stacionárních stáncích a dalších podobných stravovacích provozech.
Pro pizzerie a další provozy s doplňkovou výrobou pizzy je hlavním zařízením pec na pizzu.
Pro přípravu tužších těst slouží hnětače těsta. Tato příprava vyžaduje značné propracování těsta a to je možné na spirálových hnětačích. Jedná se některé druhy pekařských těst a těsta na pizzu. Velikost hnětačů je dána objemem kotlíku, obvykle od 10 …