Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
S výdejní linkou se obvykle setkáváme ve školních či závodních jídelnách, rychlých občerstveních nebo v provozech, kde je nutné zajistit v poměrně krátkém časovém úseku výdej velkého množství jídel.
Vařiče těstovin jsou pro větší nebo specializované provozy nezbytným vybavením. Konstrukcí jsou podobné fritézám, ale nosným mediem přenosu tepla je voda.
Pro podávání specialit jsou určeny nízkoteplotní trouby a tlakové udírny. Pro šetrné a dlouhotrvající pečení při nízkých teplotách sálavým teplem jsou vhodné trouby Caldolux.
Termoporty jsou plastové izolované nádoby, které slouží pro přepravu a mnohdy i výdej jídel. Jsou vyrobeny z hygienicky nezávadného omyvatelného polyethylenu a vypěněny polyuretanovou pěnou, která se vyznačuje výbornými izolačními vlastnostmi, snadno…
Pro správné umístění horních modulů gastronomických zařízení jsou v nabídce výrobců různé druhy podestaveb. Podestavby rozlišujeme na aktivní a neutrální.
Výdej stravy v nemocnicích, domovech pro seniory a dalších podobných provozech lze řešit prostřednictvím tabletového systému. Systém je určen pro výdej stravy v různých podlažích, pavilonech, budovách a pokojích s donáškou k jednotlivým klientům při …
Pro správnou prezentaci teplých jídel jsou do výdejních linek umísťovány stolní vyhřívané vitríny. Vitríny zajistí předepsanou teplotu podávaných jídel a velmi dobrou prezentaci jídel v proskleném prostoru.
Velmi užitečným vybavením výdejů jídel jsou vyhřívané výdejní zásobníky talířů. Zásobníky jsou vyráběny jednosloupcové a dvousloupcové.
Grilovací plotny nacházejí časté použití především v gastronomických zařízeních typu restaurace, hotelu, rychlého občerstvení apod.
Myčky podstolové, průchozí, na černé nadobý, tunelové od firmy Winterhalter se řídí výhradně podle Vašich přání. Zaručená spotřeba 2,4 litrů na cyklus
Mrazící skříně a truhly slouží k uložení mražených potravin. Mrazící skříně jsou dodávány s kapacitou 230 až 500 lt, mrazící truhly s kapacitou 100 až 500 lt. Teplotní rozsah -18 až -24 °C.
Stolní chladiče piva jsou osazeny pivními kohouty přímo na plášti chladiče. Jedná se o chladiče jednokohoutové s výkonem od 15 lt/hod až po chladiče se třemi kohouty a výkonem 90 lt/hod.
Automatické kávovary mají uplatnění především v menších provozech s nižším zatížením (cca do 50 porcí/den). Tento druh kávovarů má integrovaný zásobník zrnkové kávy, mlýnek s nastavitelnou hrubostí mletí a dávkovací mechanisnus s automatickým procese…