Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Pro výdej Vašim zákazníkům ve školách, nemocnicích, domovech důchodců, výrobních podnicích, hotelech a restauracích jsou optimálním vybavením výrobníky nápojů.
Modulové fritézy jsou dodávány v elektrickém a plynovém provedení. Lze je kombinovat s další modulovou technikou stejných rozměrů a vzhledu do varných linek. Modulové výrobky jsou určeny pro vyšší zátěž a jsou lépe zpracovány než stolní spotřebiče.
Pro malé stravovací provozy i pro velké provozovny a výrobny jsou důležitým vybavením krouhače zeleniny. Jejich výkon je teoreticky od 100 kg/hod až do 900 kg/hod.
Nabízíme projekt, dodávku, montáž a servis gastrozařízení pro školní jídelny, restaurace, hotely, penziony, závodní stravování, nemocnice, cukrárny, bufety a jiné gastronomické provozy včetně dodávky drobného inventáře, chlazení, vzduchotechniky a in…
Elektrické fritézy s vodním filtrem umožňují fritování různých potravin bez vzájemného ovlivňování chutí a vůní. Nedochází zde k přepalování zbytků, značně se prodlužuje "životnost" oleje. Znečištěnou vodu lze odpustit na konci směny.
Elektrické a plynové konvektomaty Fagor, provedení bojlerové, Konvektomaty ADVANCE NEJLEPŠÍ POMĚR MEZI KVALITOU A CENOU U KONVEKTOMATŮ A GENERÁTOREM PÁRY. Konvektomaty ADVANCE jsou ideálním řešením pro ty profesionály, kteří požadují cenově dos…
Myčky podstolové, průchozí, na černé nadobí, tunelové od firmy Fagor, garantovaná spotřeba vody na cyklus 2,4 litru
Chladící skříně slouží k uložení chlazení potravin. Chladící skříně jsou dodávány s kapacitou 130 až 570 lt, Teplotní rozsah -2 až +8 °C. Vyrábí se v bílém provedení, celonerezovém provedení, provedení s prosklenými dveřmi. Velmi učinný chladící sys…
Chlazené stoly se používají k uschovaní zeleniny a masa, Provedení hloubky stolu 600, 700 a 800 mm, provedení s dvířky, zásuvkami nebo prosklené dvířka , chladící kompresorvá jednotka včetně výparníku umístěna mimo chlazenou komoru, tlakově vstřikova…
Výdejní lazeň se používá k přihřívání a k výdeji hotových teplých jídel, ta se do výdejního stolu vkládají v nerezových gastronádobách, provedení pojízné a pevně stojící, výrabí se podle počtu gastronádob 2xGN, 3xGN, 4xGN, každá vana disponuje samo…
Gastrobazar, repase, odkup použitých spotřebiču, opravy stavajících spotřebiču, repase robotů, repase sporáku, repase konvektomatů,
Plynová hasicí média představují nejoblíbenější alternativu hašení požárů. Výhodou použití stabilních plynových zařízení (SHZ) je šetrnost vůči chráněnému prostředí. Všechny plynové alternativy navrhujeme tak, aby koncentrace hasiva byla bezpečná pro…
Voda představuje nejstarší a nejrozšířenější médium při hašení požárů. Tradiční sprinklerová SHZ a rozstřikovací zařízení se zaměřují při potlačování požáru na to, aby odstranila jeden z parametrů požárů – žár tím, že hořící plochu zchladí. V případě…
Předpokladem funkčního a spolehlivého systému požární ochrany je také kvalitní příprava projektové dokumentace, požární bezpečnost staveb a projekce vyhrazených požárně bezpečnostních zařízení. Tyto činnosti provádíme vlastními kapacitami. V rámci pr…