Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Má na sobě po celém obvodu vytlačeno své jméno a také pečetě tří typů. Červená pečeť – 18 měsíců starý sýr. Stříbrná pečeť – 22 měsíců starý sýr. Zlatá pečeť – extra silný sýr. Má výjimečnou chuť. Je nepostradatelný jak ve studené tak teplé kuchyni.
Má pikantní chuť, konzumuje se nakrájený či strouhaný. Skvěle se hodí do rizota, k vínu – například Rosso di Montalcino. Sýr se obrací a omývá osolenou vodou, podle toho jakou má mít krustu výsledný sýr.
Měkký sýr z kravského mléka. Je jemné sladké chuti a nejčastěji se podává neupravený. Je vhodný jako příloha do salátů, k ovoci a čokoládě, ale také k vínu. Používá se hlavně jako přísada do dezertů například velice známé Tiramisu. Má bílou barvu a v…
Jeden z nejlepších sýrů svého druhu na světě. Měkký slámově bílý sýr s modrou plísní. Má krémovou a vláčnou strukturu s výraznou chutí a nezapomenutelnou vůní. Piccante – intenzivnější.
Měkký a suchý sýr, který má lehce nasládlou chuť. Lze ji využít do slaných i sladkých pokrmů. Má velmi malý obsah tuku a je podobný našemu tvarohu. Používá se na přípravu různých omáček, k těstovinám, pro přípravu dezertů.
Měkký sýr vyrobený z takzvaného točeného tvarohu. Originální mozzarela se vyrábí z buvolího mléka, má sněhobílou barvu a velmi tenkou lesklou kůru. Struktura mladého sýra je pružná. Jak sýr zraje, je čím dál víc měkčí a zintenzivňuje se jeho chuť.
Opravdový zážitek. Jemný sýr s chutí alpských bylin. Tento sýr zraje minimálně 6 měsíců, proto, aby se rozvinula jeho plná chuť. Na Diabolo Gourmet si pochutnáte v různých pokrmech. Je vhodný do salátů nebo si jej můžete dát samotný. Polotvrdý sýr,v…
Jeden z nejznámějších Švýcarských sýrů. Jedná se o nepasterizovaný kravský sýr. Má velmi jemně kořeněnou chuť. V překladu jeho název znamená „Mnichova hlava“. Při servírování se sýr zvrchu ořízne. Odkrojí se z něj kůra, a to tak, jako kdyby si mnich …
Raclette je polotvrdý slaný sýr vyráběný z kravského mléka. Pochází ze Švýcarska. Vyrábí se jako velký kulatý bochník o váze asi 6 kg. Tento sýr se pomocí ohně nebo speciálního stroje zahřívá a rozehřátý se pak servíruje s tradičními přílohami, jako …
Třídění a svazkování se provádí na výstupu obálkovacího stroje. Tento systém umožňuje zrychlení expedice a doručení zásilek ke klientům. Svazky zásilek od nás jdou již přímo do poštovního provozu a nezdržují se čekáním v třídících linkách České pošty…
Název je odvozen podle švýcarského města Gruyéres. Tento sýr má sladkou, ale i mírně slanou chuť, která se liší podle stáří sýru. Jeho chuť je velmi krémová a má ořechový nádech. V pokročilém stavu zrání se na sýru objevují malé otvory a praskliny.
Novinka na našem trhu, kterou si u nás můžete zakoupit již od listopadu. Měkký sýr s bohatou a pikantní chutí. Hodí se k vínům jako je například ryzlink rýnský, chardonnay, ale i dobře vychlazené pivo.
Frankování provádíme pouze na doporučených dopisech, jinak používáme již předtištěné výplatní údaje. Předtištěná obálka i při relativně vyšší pořizovací ceně poskytuje v konečném důsledku nižší cenu, vyšší kvalitu výstupu (estetickou i technickou) a …
V provozovně je stálý provoz pro velký objem zakázek. Denně můžeme kompletovat a expedovat až 1000 - 2000 ks balíků. Distribuci provádíme všemi dostupnými prostředky.
Program pro evidenci zboží je naším vlastním produktem. Instalace pro síťové prostředí W2000 umožňuje skladování a evidenci neomezeného počtu skladových položek. Kontrolní mechanismy jsou dány profesionální úrovní skladovacího programu a interními sm…