Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Appenzeller je vyzrálý alpský horský sýr vyráběný z nepasterizovaného kravského mléka. Je pojmenován podle švýcarského kantonu Appenzell, ve kterém se vyrábí. Jeho chuť je ostrá a stářím sýru nabírá na intenzitě. Povrch sýru je světlehnědý. Podle stá…
Holandský Maasdammer mladý, zrající asi 2 měsíce. Jedná se o Holandskou verzi ementálu. Sýr je krásně šťavnatý, má sladce oříškovou chuť.
Holandská gouda Hollands Glorie – Old Original, která zrála 15 měsíců. Má zlatavě hnědou barvu, krásnou ořechovou chuť, ale na své stáří je pořád krásně šťavnatý, při kousání je cítit křupání krystalek aminokyselin a v ústech se krásně rozplývá. Sýr …
Holandská gouda Hollands Glorie – Old Antique, která zrála 3 roky. Jeden z nejstarších sýrů co lze zakoupit. Má zlatavě hnědou barvu, krásnou výrazně ořechovou chuť, při krájení se již spíše rozpadá na kousky, při kousání je cítit křupání krystalek a…
Jeden z nejznámějších Švýcarských sýrů Tête de Moine neboli Mnichova hlava. Jedná se o nepasterovaný kravský sýr jemné kořeněné chuti vyráběný mnichy v opatství Bellelay v pohoří Jura. Zvláštností je jeho servírování pomocí hoblinkovače Girolla, kter…
Speciální hoblinkovač neboli La girolle s průhledným plastovým poklopem na Švýcarský sýr Tête de Moine nebo Petit Basque. Sýr Tête de Moine se rozbalí, nožem se mu uřízne tenké kolečko z horní části (tím právě připomíná vyholené lysiny na hlavách mni…
Krásný kulatý plastový poklop na sýr s dřevěnou základnou v mahagonovém odstínu ideální na uchovávání sýra.
Praktické malé struhadlo se třemi druhy strouhacích ploch. Ergonomické držadlo umožňuje bezpečné držení a na spodní stojací části je gumová obruba která brání klouzání.