Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Víno vyšší slámově zlatavé barvy. Ve vůni i chuti se objevují tóny elegantní medovosti podepřené lehkou, pikantní pepřnatostí. Je milé, kulatého těla a svěží. dobře poslouží jako aperitiv, zároveň bude důstojným společníkem k širokému spektru pokrmů …
Tento původně typický francouzský sýr má lehce pikantní chuť. Vyroben z kozího mléka, s bílou plísní na povrchu. Vhodný s chlebem.
Jemný kozí sýr se sladkou chutí brusinek. Vynikající v salátech, na francouzský chleb.
Kozí sýr s čerstvými bylinkami. Má vynikající svěží chuť. Vhodný na topinku nebo chleba.
Čerství kozí sýr s medem, má lahodnou sladkou chuť. Skvěle se hodí do čerstvých salátů nebo k bagetě.
Ve vůni a chuti náznak rebarbory, fialek a kandovaného ovoce. Víno nesmírně bohaté, hutné a delikátní. Předurčené jako digestiv nebo společník různých variací sýrů s modrou plísní v kombinaci s vlašským ořechem a sušenou meruňkou.
Krabička s cestovní sadou obsahuje: voděodolné náplasti 12x, vlhčené ubrousky 4x, vatové tampony na lehké popláleniny a odřeniny 2x, nepřilnavý obvaz 2x.
Má na sobě po celém obvodu vytlačeno své jméno a také pečetě tří typů. Červená pečeť – 18 měsíců starý sýr. Stříbrná pečeť – 22 měsíců starý sýr. Zlatá pečeť – extra silný sýr. Má výjimečnou chuť. Je nepostradatelný jak ve studené tak teplé kuchyni.
Má pikantní chuť, konzumuje se nakrájený či strouhaný. Skvěle se hodí do rizota, k vínu – například Rosso di Montalcino. Sýr se obrací a omývá osolenou vodou, podle toho jakou má mít krustu výsledný sýr.